שמעתי עכשיו את she´ll never be me..

i4britney

New member
שמעתי עכשיו את she´ll never be me..

הורדתי את השיר הזה מהאיימש הוא בכלל לא מלא זה רק חצי שיר אבל הוא שיר מאוד חמוד וקצבי ממש יפה , אתם חושבים שהוא יהיה באלבום הבא של בריטני?

זה שיר ענק!!!

אני לא יודע מה קורה עם השיר המהמם הזה.. בהתחלה, כש"בריטני" יצא, קראתי שבריט לא סיימה להקליט אותו.. עכשיו, יש שמועות שהשיר הולך להיות באלבום הבא של בריט.. עוד בקשר לאלבום.. בריטני אמרה שהאלבום הולך להיות יותר דאנסי כזה, סגנון קיילי.. נשמע ענק!! מה שגם בריטני כותבת ומלחינה לאלבום, זה הולך להיות טוב!!

אכן כן...

שמעת את השיר של פפסי למונדיאל, Right Now???? היא כתבה והלחינה אותו... שיר פפצות!!!

i4britney

New member
תאמתי...

השיר באמת מאוד יפה וקצבי אבל הוא לא שיר ענק הוא שיר עם קצב וסגנון מעולה אהבתי אותו אבל ענק בהשוואה ל overprotected אני לא חושב אבל אני מקווה ובטוח שהאלבום הבא יהיה אלבום מעולה דאנס פופ וקצת היפ הופ !

חפשי בקאזה...

ובהשוואה לאוברפרוטקטד, בטח שאובר הרבה יותר טוב ממנו וגם סלייב.. אבל אני פשוט מת על השיר הזה..

i4britney

New member
הוא פיצוץ!

השיר מש קיצבי ויפה אבל בריטני לא סיימה אותו ולכן לא תכניס אותו לאלבום הבא שלה וגם אם היא תכניס אותו אני ממש לא חושב שהוא יהיה איזה להיט=קליפ שלה מתוך האלבום חוץ מזה זאת התחלה טובה לאלבום חדש!

למעלה