שמעתי סיפור

שמעתי סיפור

שמעתי סיפור על רב ועל הגמון הם חיו זה מול זה באותו הרחוב ובאופן טבעי השוו בניהם כל דבר בכל נושא. זה היה עניין של יוקרה, להשוות גם בין הדתות שלהם. בוקר אחד ראה הרב שההגמון רכש מכונית חדשה , קדילאק. ההגמון עמד ליד המכונית החדשה ושפך עליה מים. "מה אתה עושה?" שאל הרב "אני מטביל אותה לנצרות" ענה ההגמון. "והיא תהייה נוצרית" לבו של הרב נשבר, במו עינו ראה מול עינו מכונית קאדילק חדשה ומבריקה ועוד עוברת המרה לנצרות. הלך וקנה מכונית לעצמו למחרת אותו יום כשיצא ההגמון מביתו הוא הופתע לראות רולס רויס נוצצת חדשה ויפה ניצבת בפתח ביתו של הרב, הרב רכון מאחור מנסר חתיכה מקצהו של צינור המפלט "מה אתה עושה?" שאל ההגמון. "אני עורך לרולס רויס שלי ברית מילה" אמר הרב "עכשיו הוא יהודי"!..... בוקר טוב ליאור

בוקר טוב שבת שלום

"בעייתם של האוהבים היא שעמוק בפנים הם פוחדים. הם תוהים כל הזמן אם הקשר הזה יהייה חזק מספיק לשאת את האמת, אבל איך אפשר לדעת מראש?" יום טוב ליאור

השאלה היא

אם כל האוהבים פוחדים עמוק בפנים, כי אז מה זה שווה? אני לא לגמרי בטוחה שכולם ..... והחוכמה היא ללמוד להנות מה"אי אפשר לדעת מראש". אני אוהבת שאי אפשר לדעת מראש הרבה דברים, רק מעט [משמעותיים מאוד בעיני] צריכים להכנס לתחום של "צריך לדעת מראש", ובדרך כלל דווקא הם הכי לא צפויים. מפוזרת - רצה עם הילד לכירורג, כי הרופאה אמרה הבוקר ש"אי אפשר היה לדעת מראש שקצה של דקל שנכנס לרגל יישאר שם ויגרום לכזאת דלקת בעצם".

ואמנם שווה לבדוק../images/Emo105.gif

כי אף פעם אין לדעת מראש ניסוי וטעייה,זו הדרך היחידה, לצאת החוצה לא להשאיר כלום בפנים, לצאת ולבדוק כי אם לא נבדוק לא נדע, לא לפחד לעמוד מול סערה, זו הזדמנות , הזדמנות להיות.. ומה שלום הילד ??. ליאור

לאני ליאור, אהבתי את הבדיחה ../images/Emo135.gif

אבל לא אהבתי שגילית לעיני רבים את הסוד הכמוס שלי, שאני נורא מפחד מלאהוב, כי עמוק בפנים אני מפחד שאני לא מספיק טוב, (כפרה עליי). תגידי זה המצאה שלך או שקראת את זה באזה מקום.........אפה קראת את זה ??????? מאוד אהבתי. באהבה ממני,

flower45

New member
סייח

קודם אדם צריך לאהוב את עצמו.. באמת באמת לאהוב את עצמו. לאהוב ולקבל את עצמו כמו שהוא על כל החסרונות . רק אז יהייה פנוי ומוכן לאהבה אמיתית וזוגית . זה לא המצאה שלי התיאוריה הזאת אבל היא כניראה נכונה. שבת שלום

האם את יכולה להגדיר בשבילי אך

ניראה אדם שבאמת באמת אוהב את עצמו, כאילו מה הוא עושה, אך הוא מרגיש , זה לא חייב להיות בן אדם זה יכול להיות גם בן-אדמ-ית. אני מתכוון לקרוא מאוד בשקיקה לתשובתך בעניין הזה. באהבה ממני,

flower

וזה נכון כי קשה לאהוב אדם שלא אוהב את עצמו , כי אז הוא לא יאמין לך .כי אם אדם לא אוהב את עצמו איך יתכן שמישהו אחר יאהב אותו.. ואולי מכאן הוא לא מאפשר לאף אחד לאהוב אותו ליאור

tvrui10

New member
בעייתם העיקרית של האוהבים היא:

שאי אפשר להתקיים רק מאהבה ,צריך להתפרנס. שאם לא כן,הם היו דבוקים זה בזה 24 שעות ביממה.

ומה רע בזה? מדוע?

מדוע אי אפשר להתקיים רק מאהבה בטח שאפשר ראה ג'ון לנון ויוקו אונו לדוגמא ועזוב אותך מכסף ופרנסה אני מדברת על פנימיות... יום טוב טרובי ליאור

jud1001

New member
טברייני ../images/Emo46.gif אותך להורים...../images/Emo41.gif

ככה הלכת ולא שיתפת?

flower45

New member
אני לא חושבת שיש שם פחד.. בהתאהבות

ולא חושבת שהפחד העמוק הוא בעייה של האוהבים. האוהבים כל כך שקועים במין עולם פרטי משלהם כך שאין להם זמן מיותר לפחדים. ברגע שמתחילים הפחדים זה הרגע שאין כבר אהבה. אם הקשר הזה יהייה מספיק לשאת את האמת? על איזה אמת בעצם מדובר? ליאור יש לך קושיות מאוד קשות

למעלה