שמעתי השבוע במצו: mcCoy tyner trio הם מצויינים ומצאתי רק שיר אחד שלהם בקאזה... מישהו מכיר?????????
B Blakey New member 30/7/02 #1 שמעתי השבוע במצו: mcCoy tyner trio הם מצויינים ומצאתי רק שיר אחד שלהם בקאזה... מישהו מכיר?????????
B beber New member 31/7/02 #2 טוב יפה ששמעת עליהם ??? mCcoy tyner הוא אחד הטובים שיש כל דיסק שלו זה אוצר אין לי מושג איפה להתחיל אז פשוט גש לחנות הקרובה וקנה לך כמה שיותר ממנו הוא תותח על ...
טוב יפה ששמעת עליהם ??? mCcoy tyner הוא אחד הטובים שיש כל דיסק שלו זה אוצר אין לי מושג איפה להתחיל אז פשוט גש לחנות הקרובה וקנה לך כמה שיותר ממנו הוא תותח על ...
B bralon New member 1/8/02 #4 שמות הנגנים: charnett moffett (הבאסיסט נכון שהוא מצויין ) והמתופף נראה לי קוראים לו al foster. ד"א הקלטתי את המופע לפני שנה בערך. (הם ממש משחזרים חומר אה ). נ.ב בקשר לבאסיסט אני לא בטוח שהשם מאויית נכון, כדאי שתבדוק בגוגל (אם האיות).
שמות הנגנים: charnett moffett (הבאסיסט נכון שהוא מצויין ) והמתופף נראה לי קוראים לו al foster. ד"א הקלטתי את המופע לפני שנה בערך. (הם ממש משחזרים חומר אה ). נ.ב בקשר לבאסיסט אני לא בטוח שהשם מאויית נכון, כדאי שתבדוק בגוגל (אם האיות).
D digiorgio New member 2/8/02 #8 המלצה על מקוי טיינר בתור התחלה תיקנה את the real mccoy שלו. אלבום מעולה,אומנם לא עם הטריו אלא עם הרכב אחר, אבל באמת אלבום מעולה שלא תצליח להפסיק לישמוע. ואגב, לטעמי תיתרחק מהאלבום שלו בשם sahara או איך שלא כותבים את זה.
המלצה על מקוי טיינר בתור התחלה תיקנה את the real mccoy שלו. אלבום מעולה,אומנם לא עם הטריו אלא עם הרכב אחר, אבל באמת אלבום מעולה שלא תצליח להפסיק לישמוע. ואגב, לטעמי תיתרחק מהאלבום שלו בשם sahara או איך שלא כותבים את זה.