לכל הפסימיים כאן:
אתניX לא מתכננת פירוק. אני לא רואה סיבה אחת הגיונית לכך. שנית, עברו שנתיים וחצי מאז "אמריקה" ולא שלוש(לא משנה כמה זמן עבר) שלישית,(דנו על זה רבות כאן בעבר) אסור לשכוח שאתניX להקה עצמאית מזמן בכל הקשור להקלטות. כלומר, היא לא חתומה על חוזה עם חברת תקליטים כזו או אחרת(כמו עם "הליקון בזמנו"), מה שלא מחייב אותה להוציא תקליט אחד בשנה. אין עליהם לחץ ולכן הם לוקחים את הזמן דבר שאולי מבאס אותנו מחד אבל מאפשר להם לעשות את האלבומים שלהם כפי שהם רואים לנכון מאידך. הרי הם כבר היו מוכנים לפני שנה עם דיסק שכולו היה אמור להיות מושתת על טהרת הפופ הלבנוני ובסופו של עניין הם החליטו לגנוז אותו ולהקליט אלבום מחדש בסגנון אחר. זו אחת הסיבות, שהפעם הם מתעכבים כ"כ. אני מניח שהם כבר סיימו את הקלטת האלבום החדש(או לפחות לקראת סיום ההקלטה) ואז הסינגל הראשון מתוכו ייצא בקרוב ובטוח כולנו רק נרוויח מכך. הדבר היחיד שעליו אני מסכים פה, שזה לא בסדר שלא טורחים לתת יותר מידי עידכונים באתר הלהקה, אם זה לגבי הופעות מתוכננות ואם זה לגבי הקלטת האלבום החדש. כולם פה היו שמחים לדעת, באיזה שלב הוא נמצא. בשורה התחתונה, בואו נפסיק להיות פסימיים וניתן ללהקה לעבוד כמו שהיא יודעת אני מאמין שכולנו עוד נופתע-ולטובה!!! שיהיה לכולנו חג סוכות שמח!!!