שמעתי ברדיו...

adam222

New member
שמעתי ברדיו...

על ה"נס" שכרגע מדברים עליו בקשר לפיגוע, הם מדברים על "נס" שאין נפגעים... נס היה צריך להיות קצת יותר משכנע לדוגמא: * שהמחבל בדרך לפיגוע היה מת מהתקף לב... * ברגע שהוא לוחץ להפעיל את המטען, כל מרכז רמאללה עולה בלהבות השמימה...

במיוחד בשבילך - נס תמונת המילובביץ´

האגדה מספרת שבצומת בגוש קטיף הושמה תמונה גדולה של הרבי ז"ל (כן חי? לא חי? עומד להיות חי?) בשלט פרסומי, ושמו לב שכשהוחלף הפוסטר בשלט היה שם פיגוע. מיהרו והחזירו את התמונה ומאז, למעלה מ-3 חודשים, אין שם פיגועים ויתרה מזו, תפסו שם הרבה מחבלים. ובנוסף התפוצצה מכונית בדרך לפיגוע מול התמונה, המחבלים מתו והתמונה יצאה מזה בשלום. מה שעוד מפריע לי בדיווחים כמו זה שציינת, הוא הדיבור על מיעוט נפגעים בפיגוע. מה זה מיעוט? 3 רגליים ויד? 2 הרוגים? וגם את "לא היו נפגעים" שלא מתחשב בפגועי הלם. יש ביטויים מאד לא מוצלחים בנושא.

adam222

New member
מה שמצחיק בענין...

(הענין עצמו ממש לא מצחיק!) זה שחרידם אומרים: "אלוהים עשה כאן נס" בכל צורה, כולל תמונת הרבי בצומת... מה אלוהים לא ראה את המחבל לובש את החגרות נפץ? אם רצונו שלא תהיה פגיעה באנשים, הרי הוא צריך באותו רגע להפעיל לו את המטען! אך לא, אלוהים רוצה שיהיו פיגועים, אך מה לעשות חיילי צה"ל משתדלים ככל יכולתם להפריע לו ולתפוס אותם ואכן כפי שהבאת, "תפסו שם הרבה", או אולי הרבי עצמו מסכל את רצונו של אלוהים? >איזה אבסורד<

MAYA20

New member
מה שמזכיר לי :

סטיקר חדש : "יחי אדונינו מורנו ורבנו מלך המשיח ז"ל לעולם ועד"

וסבתי אמרה בריטון

כשראתה את הסטיקר (ללא "ז"ל") על דלת בית הורי: "יחי המלך המת". אישה מדהימה סבתא שלי, פולניה חסידית אמיתית מהעיירה עם נינים גדולים ושכל חריף ובריא שהלוואי והיה לכל הצאצאים שלה שגדלו בחינוך של הארץ, כולל אני.

למעלה