שמעתי את... cleaning out my closet...של אמינם. שיר יפה. הפיזמון לא יוצא לי מהראש....
I ilovem New member 21/9/02 #1 שמעתי את... cleaning out my closet...של אמינם. שיר יפה. הפיזמון לא יוצא לי מהראש....
¥ ¥מייקלית¥ New member 21/9/02 #3 קליפ כואב... איזה אמא יש לבן אדם דודה שלי שמעריצה אותו אומרת, שאמא שלו תבעה אותו רק בגלל שהוא אמר שהיא מסוממת יותר ממנו... אנערף!
קליפ כואב... איזה אמא יש לבן אדם דודה שלי שמעריצה אותו אומרת, שאמא שלו תבעה אותו רק בגלל שהוא אמר שהיא מסוממת יותר ממנו... אנערף!
I ilovem New member 21/9/02 #6 חחח...... אפילו אמא ש-ל-י יותר נורמלית מזה..כאילו- היא יודע שהיא יותר מסוממת ממני, על זה אין בנינו וויכוח...
חחח...... אפילו אמא ש-ל-י יותר נורמלית מזה..כאילו- היא יודע שהיא יותר מסוממת ממני, על זה אין בנינו וויכוח...
¥ ¥מייקלית¥ New member 21/9/02 #7 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif לא יפה... ../images/Emo4.gif אמא שלי מטורללת... אז אין מה לדבר
I ilovem New member 21/9/02 #4 כן... אשכרה היורש של "סטן"...אבל השיר הכי מדבק שאני מכירה? בילי ג´ין...
¥ ¥מייקלית¥ New member 21/9/02 #5 חחח נכון... פעם לא יכולתי לשמוע את השיר. ועכשיו עכשיו אני לא מפסיקה!!!
T The MoonWalker New member 22/9/02 #10 שיר מעולה!! אבל זה המקום לכתוב אותו?! חחח... מצטער שאני משגע אתכם... טוב תהנו!