השלישייה אחרי אתי וקנין - הראל מויאל -חנה גור היא לא אחרת מ: סשה גרשיקוב - ציפי משהיד - חגית נדרי... וזה גם נורא הגיוני כי: ההפקה יודעת שלחגיתצ יש הרבה מעריצים אך הם לא רוצים אותה בחצי הגמר ולכן שמו אותה בשלישייה קשה.. אך הם רוצים את סשה וציפי בחצי הגמר ולכן כאחת מהן תעוף השנייה תחזור בגלגל ההצלה!! ביינתיים הכול היה מה שהיא רצתה חוץ מיעל שחר שעלתה בפוקס..(יו.. איך בא לי בכוונה שיעל תעלה לגמר!!)
שלא ישימו אותה עם סשה באותה תוכנית!!! מי אמר שהיא תחזור בגלגל הצלה?????????? השלישיה הזאת לא הגיונית בכלל וכבר אמרו ששבוע הבא ציפי משהיד,לירון לב ומיקה שדה. אין סיכוי שסשה וציפי יהיו יחד באותה שלישיה
עם כל הכבוד.... אני לא ממש אוהבת אותן!!! אבל אם כבר.... ציפי משהיד... כי את חגית נדרי... אם להגדיר את זה בעדינות... אני לא ממש אוהבת. סשה בכלל לא מרגשת אותי. יש לה קול יפה, אבל היא שרה מהגרון ולא מהלב. ציפי בסדר יחסית אליהן, אבל לא הייתי בוחרת בה בנסיבות אחרות, אלא אם כן היא הייתה עם חנה גור ושירה חן
לא נראה לי, לא ממש אוהבים אותה. אישית אני מקווה שהיא תעלה. אבל לא נראה לי שהיא תגיע לגלגל הצלה, אני אצביע בשבילה אבל עדין... אולי אם היו שמים אותה עם האחים אז היה לה סיכוי. אבל נגד עדר המעריצים של לירון וציפי.... יהיה מאוד מפתיע אם היא תצליח.