שמענו ש....

שמעתי ש...../images/Emo12.gif

השלישייה בעוד שבועיים תהיה: לירון לב מיקה שדה וציפי משהיד! וזה באמת קשה אז מה הבחירה שלכם? אני עם לירון ואתם?

SiiSooS

New member
זה סופי: השלישייה בעוד שבוע היא:

השלישייה אחרי אתי וקנין - הראל מויאל -חנה גור היא לא אחרת מ: סשה גרשיקוב - ציפי משהיד - חגית נדרי... וזה גם נורא הגיוני כי: ההפקה יודעת שלחגיתצ יש הרבה מעריצים אך הם לא רוצים אותה בחצי הגמר ולכן שמו אותה בשלישייה קשה.. אך הם רוצים את סשה וציפי בחצי הגמר ולכן כאחת מהן תעוף השנייה תחזור בגלגל ההצלה!! ביינתיים הכול היה מה שהיא רצתה חוץ מיעל שחר שעלתה בפוקס..(יו.. איך בא לי בכוונה שיעל תעלה לגמר!!)

שלומית16

New member
חוץ מזה למה הם חושבים שדווקא

יחזירו את ציפי ?! הם לא יכולים להיות כל כך בטוחים בזה לדעתי זה לא נכון

קמילההה

New member
אם הם רוצים את ציפי בחצי גמר...

שלא ישימו אותה עם סשה באותה תוכנית!!! מי אמר שהיא תחזור בגלגל הצלה?????????? השלישיה הזאת לא הגיונית בכלל וכבר אמרו ששבוע הבא ציפי משהיד,לירון לב ומיקה שדה. אין סיכוי שסשה וציפי יהיו יחד באותה שלישיה

AmiTutiT14

New member
מהההההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

עם כל הכבוד.... אני לא ממש אוהבת אותן!!! אבל אם כבר.... ציפי משהיד... כי את חגית נדרי... אם להגדיר את זה בעדינות... אני לא ממש אוהבת. סשה בכלל לא מרגשת אותי. יש לה קול יפה, אבל היא שרה מהגרון ולא מהלב. ציפי בסדר יחסית אליהן, אבל לא הייתי בוחרת בה בנסיבות אחרות, אלא אם כן היא הייתה עם חנה גור ושירה חן

בר2י

New member
זה לא ככה!!!!!!! די להמציאא

סשה מתמודדת מול ג'קי ושירי אלקבץ

push

New member
מה?לאאאאאאא

זבל שוב!! שלישייה קשה קשה למיקה

פיקוש

New member
היא תעבור אותם! נצביע לה הרבה!

מגיע לה! איזה חמודה היא הייתה היום!

ככה היה כתוב ב"לא נפסיק לשיר"

מערכת הפורומים אבל לא של וואלה, ואין לי שמץ אם זה נכון.... דווקא נראה לי שכן

shiri_b

New member
מיקה??

לא נראה לי, לא ממש אוהבים אותה. אישית אני מקווה שהיא תעלה. אבל לא נראה לי שהיא תגיע לגלגל הצלה, אני אצביע בשבילה אבל עדין... אולי אם היו שמים אותה עם האחים אז היה לה סיכוי. אבל נגד עדר המעריצים של לירון וציפי.... יהיה מאוד מפתיע אם היא תצליח.

למעלה