שמענו נא בנות

ויק1

New member
שמענו נא בנות

כמו רבות כאן גם אני חיפשתי בגדים לחג הלכתי למתאים לי וכמובן שממש לא מצאתי כלום הם צמצמו את המידות בצורה דרסטית הם לא עושים יותר מידה 6 ומידה 5 זה ממש לא מה שהיה לפני עונה הכל צמוד ולא מונח יפה למרות שיש להם דברים יפים לא שווה להשקיע גם בגלל המחיר. נכנסתי לעונות בר"ג ביאליק מוכרות אנטיפטיות להלפיא - קולקציה ממש לא מוצלחת לטעמי והשינוי במידות מורגש גם אצלהם. חזרתי הביתה בדכאון של החיים מה עושים איפוא מוצאים בגדים ואז נזכרתי שיש חנות בקניות עזריאלי גם למידות גדולות בשם "שרינה" אז קפצתי לשם ביום שישי האחרון ואכן מצאתי שם דברים ובמחירים בהחלט סבירים מכנסיים במחירים של 150 ש"ח חולצת טריקו עם הדפס בד משובח לא טריקו פשוט ב - 85 ש"ח ובהחלט דברים נחמדים ביותר אז רצו בהמוניכם ותנסו לא תתאכזבו. ויש להם עוד כמה חנויות ברחבי הארץ אז אם עד היום לא שמעתם עליהם הרווחתם ואם כן שמעתם אז תנסו שם. ויקי

Agnetta

New member
היי ויקי - אני שמחה שמצאת

מה שחיפשת. אני לא מסנגרת על "מתאים לי" אבל מנסיוני אני יודעת שיש מידה 6 במחסן...הם לא מוציאים את זה החוצה, זה ממש עובד ע"פי עיניים יפות של הלקוחה וזה ממש לא בסדר כאמור. העיקר שנהנית מ"שרינה". דווקא לי לא היה נסיון טוב עם הבגדים שם. חיפשתי מתנה למישהיא ולא מצאתי איכות שרציתי. אבל אולי עכשיו יש להם קולקציה חדשה ויפה, אז אני אכנס - תודה. ושיהיה לך חג שמח!!

ויק1

New member
היי חמודה

תשמעי ביקרתי בשבוע האחרון גם במתאים לי בקניון ר"ג ששם יש מוכרות נחמדות מאוד ויש מוכרת אחת שתמיד מאוד עוזרת לי ותמיד משתדלת ונכנסת למחסן ומוציאה לי משם דברים. ודיברתי איתה והיא אמרה שהמנכ"ל או מישהוא אי שם למעלה החליט להוריד לגמרי את מידה 6 בגלל שלטענתו זה לא ממש הולך אז נכון לעכשיו אין להם יותר מידה 6 ואת אותה תשובה קיבלתי גם בחנות מתאים לי ברח' ביאליק בר"ג. מידה 5 זו המידה האחרונה שלהם ולדעתי היא גם הצמטקה מאוד או אולי יש סיכוי שאני התרחבתי יכול להיות
בכל אופן הדברים בשרינה הם לא וואוו לצאת מגידרך אבל די בסדר ודי נחמדים אני מקווה נראה את התגובות בחג בכל אופן חמודה בהצלחה גם לך ושיהיה לך ולמשפחתך חג שמח

DREAM111

New member
אם מצאת את עצמך בשרינה אני

יכולה להמליץ לך לנסות גם בלילית ורדה שגם להם יש דברים יפים. לגבי המידות בעונות שוב מפתיע אותי מסיבה אחת כיוון שיש להם קו חדש לגמרי, מידות ממש גדולות מפתיע אותי שאת אומרת שהמידות התכווצו. לגבי מתאים לי אני לא יודעת אבל בשמחה אברר את הנושא הזה של מידה 6 ברשת.

למעלה