שמעו

KitiKiti

New member
שמעו

בקשה תמליצו לי על סבתי ספר בסיבת תל אביב ירושלים משהו כזה לא יותר משעה נסיעה מבית שמש כי ברנקו זה ביה"ס דפטק ואני חייבת לעבור ממנו פלייז עזרה!!

spake

New member
אם את עולה לכתה י'....

אזיי הבי"ס הכי טוב שאת יכולה ללכת אליו באיזור לדעתי זה מכללת אורט גבעת רם...........סיימתי שם לפני שבוע ואני ממליץ בחם........

בֶל

New member
וואו, כבר שנים לא ביקרתי פה..

ולשאלתך- ליד"א או איך שלא כותבים את זה... תיכון ליד האוניברסיטה העברית בירושלים... אבל, היי, קרן למה לך לעבור? בברנקו יש לנו אפילו פחי זבל בכיתות!

charmillion

New member
אם את רוצה להרוס לעצמך את החיים

אז ליד"ה הוא המקום. חוץ מהשם לא נשאר כלום. המורים גרועים, אין התקדמות, אין הצלחה של ספורט או לימודים, אין השקעה. חוצמזה, 2 דקות משם יש את מכללת אורט גבעת רם וכל מי שחושב שביה"ס מציע רק מקצועות הנדסיים טועה. החל מהשנה הבאה מתווספת שכבת ח' ומרחיבים ב-ט'. כדאי ומומלץ!!! יש מורים שחבל"ז, הנהלה מדהימה, השקעה!!!

ליד"ה

יעני, אני בוגרת ליד"ה לא הייתי אומרת שזה בית ספר מושלם- אבל להרוס את החיים? פחייי, אני חושבת שיש דברים יותר גרועים מזה. בחייך ההתלהמות פה מיותרת

charmillion

New member
ביקשו המלצה

וקיבלו אותה! שאלו בצורה ישירה וקיבלו תשובה מאוד ישירה. סליחה אם זה פגע במישהו. הייתה לזה בהחלט נימה של הגזמה, אבל אם רוצים בית ספר טוב כמו שביקשו אז הנה התשובה. ההתלהמות היחידה פה איננה שלי.

בֶל

New member
אולי, אבל הוצאת את ליד"ה

ביצפר עבריינים, מה שממש לא נכון. ואני לא רוצה ללכלך על אורט (במיוחד בגלל שאני לא לומדת שם) אבל דווקא להם יש שם רע

charmillion

New member
דווקא לא מעניין השם הרע

אלא מי הוציא אותו. לאורט כבר כתבתי מי הוציא את השם הרע ודווקא לליד"ה הוציאו תלמידי ליד"ה עצמם.

dimiav

New member
כל הכבוד על ההחלטה

ברנקו וייס זה באמת בית ספר לא משהו מתוך נסיון של 6 שנים אני יכול להגיד שהבית הספר הזה דפק אותי, יש כמה מורים בודדים שהם מורים נהדרים אבל אני לא חושב שזה שווה את זה בגלל הבית ספר הזה השכבה שלי הפסידה חינוך נכון, מה שגרר אותנו לפגיעה בהתמודדות אם רמת הבגרויות. הרבה תלמידים מוכשרים שעם חינוך נכון היו יכולים לעשות 5 יחידות במתמטיקה בקלות הסתפקו ב 3 יחידות. אני לא מאשים את המורים (שבינהם יש לא מעט שעושים הכל בשבילנו) אני מאשים את חוסר הסדר בלארגן את הלמידה. בקיצור כל הכבוד על ההחלטה הלוואי ולי היו אומרים את זה לפני שהחלטתי ללמוד בבית ספר הזה. נ.ב. מי שהמליץ על אורט גבעת רם אז זה בית ספר אחלה מלבד פרט אחד, יש שם פשיעה מאוד גבוהה. יש לי חבר שהיה צריך לעבור בדיקת איידס בגלל איזה דפוק אחד שהיה עובר בין תלמידים וחותך אותם אם הלהב של המחדד.

charmillion

New member
שטויות במקומוניות

אם תאמין לכל השטויות שמספרים כל מיני אינטרסנטים על אורט ומקומונים שמשלמים לילדים לספר שקרים על בית הספר, אז באמת חבל. אין באורט פשיעה - נקודה. אני, שמכיר חצי מכל בית הספר אישית (ככה בגלל מועצת התלמידים וכו'), יודע שהפשיעה לא רק נמוכה יותר מבשאר בתי הספר בירושלים, אלא כמעט ולא קיימת. שאותו תלמיד ידבר איתי, אני לא שמעתי על שטות כזאת ותאמין לי אם זה היה קורה הייתי כבר מזמן יודע. ואגב, בדיקת איידס ממחדד? דרשני. אם היית לומד באורט במגמה הביוטכנולוגית היית יודע שאין בכך צורך כי לא ניתן להדביק כך באיידס, אולי בטטנוס (אם יש חלודה).

dimiav

New member
סליחה הוד רומימותך ממגמת ביוטכנולוג

סליחה הוד רומימותך יוצא מגמת ביוטכנולוגיה אותו האחד שסיפר לי זאת הוא אדם ישר, הוא כבר סיים את 6 שנים הלימוד שלו ועוד מעט מסיים את יד' ואף אחד לא שילם לא לו ולא לי לספר!!! אין לו שום רצון ללכלך על הבית ספר ואף להיפך הוא ממליץ עליו מאוד, אבל היו מקרים של פשיעה באורט גבעת רם, אני לא אומר שזה בית ספר חרא אני רק מציין עובדה. והסיבה שהם הלכו לבדיקות איידס זה כי הוא חתך את אותם התלמידים עם אותו הלהב ברור שאי אפשר סתם ככה לקבל איידס ממתכת אבל כן אפשר לקבל מחלות במגע של הדם בפצע פתוח

charmillion

New member
סליחתך נתקבלה!

לא ניסיתי לרמוז כאילו מישהו שילם לו או לך אלא שהשם שיצא הוא של רשת פושעת. בגלל מקרה אחד, שכנראה בגללו יש לך תפיסה על בית הספר, לא כדאי להסיק מסקנות ובטח שלא להמליץ או לגדף אותו. קצת מוזר לי שלא שמעתי על האירוע וגם שהוא לא סולק בעקבות כך. יש לבית הספר מנהג להעיף תלמידים עם תיקים במשטרה. אגב, אם הוא ב-יד' הוא סיים לפני שנתיים מה שאומר שזהו מחזור כז' שייזכר בכל ירושלים כרגוע ביותר - ממנו הגיעו הרבה עתודאים וקצינים בצה"ל.

Dark faith

New member
שמעי,

צר לי לאכזב אותך.אבל בתי ספר אחרים מחוץ לעיר הם לאו דווקא יותר טובים. היום הרמה של בתי הספר כל כך התדרדרה....

charmillion

New member
ללמוד בעיר זה ממש לא מציאה

פשוט אין השקעה בחינוך בעיר - נקודה. אני לומד בירושלים כבר 6 שנים ואף פעם לא ראיתי את ראשי העירייה באים ומתגאים במעשים שלהם למרות שיש על מה, יש הרבה מאוד דברים בירושלים שעוזרים לחינוך ולהשכלה. לעומת זאת פה קלמו בוזנח מופיע בכל חצי אירוע ולוקח אחריות על כך.

Dark faith

New member
עזוב אותו...

ההישגים שלנו לא נמדדדים עפ"י המעשים של המנהיגים שלנו.... בתי הספר עצמם הצוות החינוכי ואנחנו הם האחראים להישגים שלנו!

למעלה