שמעו

thewierdo

New member
שמעו

עכשיו רציני מאחר שלאחרונה הפורום טיפה מת החלטתי עלפי אני עצמי אנוכי וכל הקולות האלו שאחרים לא שומעים להפוך את הפורום הזה לתוכניות השתלטות על מדינת ישראל! מהיום שאני אהיה ראש הממשלה החדש אני מבטיח את הדברים הבאים!: כל הצמחים בבית ליווינשטיין יושתלו באדמה כדי שיוכלו פעם אחת ללבלב על כל כסא גלגלים יחובר מנוע טורבו! אני כבר יכול לדמיין את הרייסים ברחובות
יפסיקו להשתמש עלינו בתרופות ניסיוניות ויתחילו להשתמש בסמים רפואיים אמא של המנהל תתהלך חופשייה בביקני ותמונות שלה יופצו ברחבי האינטרנט ובסרטי סנאף הסמל שלנו הוא:
וסיסמתנו היא:נפש חולה בגוף בריא!

fishey

New member
אני מתנגד !!!

במיוחד לדגל המעאפן הזה ..אני גם מתנגד לשתילת הצמחים אני חושב שעדיף לגדל אותם בהידרו אולי הם יצמחו קצת חוץ מיזה מי אישר לך להיות ראש ממשלה ????

thewierdo

New member
יש לי תומכים רבים!

ואני אזכיר חלק ואוסיף עוד כמה אני עצמי אנוכי הקולות שרק אני שומע ד''ר היס ראש הממשלה הנוכחי אבו-אמא אמא שלך וכל פלוגת הדרדסים(חוץ מבימי שבת כי אז יש gang bang על דרדסית...)

fishey

New member
היו לך אתה מתכוון ...

שכחתי להגיד לך שאתמול בדיוק ניגמרו לנו, במפעל סבונים שבבעלותי, החומרי גלם אז הישתמשנו בתומכים שלך ..יצא סבון משובח ...

thewierdo

New member
לאאאאאאא!!!!!

בעצם רגע... סבונים לא נחשב חלקית בדיחת שואה? יענו עבראת על החוק???? יענו מגיע לך קיק מהפורום.... מאאאאגניב

Tyler DR

New member
../images/Emo45.gif. אני איתך, איפה מצביעים?

ויותר חשוב... איזה תפקיד אתה מסדר לי בתור תומך מס' 1 שלך? לא חשוב מה זה יהיה, העיקר שאני עובד עם רוסיות בנות 17 שמגיעות לעבודה בביקיני, מקבל הפסקת אוכל פעם בשעה וחצי ועושה $100,000 בחודש נטו-נקי-ממס-קאש-מאני-מזומני. אני גם רוצה משרד פינתי, כיסא מנהלים שנפתח למיטה זוגית, פלאפון כזה שמתחבר לאאוטלוק ואפשר לשחק בו סופר מריו, מטוס פרטי ופקידה ברזילאית עם ציצים גדולים וחוטיני בילט-אין. אה כן, ואני דורש אספקה יומית קבועה של שוקו קרלו עם השפיץ ונהג צמוד שקוראים לו אלברט! מה אני יודע לעשות? אני כישרוני בלזהות כושים בחושך ויש לי זין גדול (בלי קשר אחד לשני) תחזיר לי תשובה מהיר, אחרת אני הולך לחתום אבטלה בלשכה... ותשכח מהקול שלי.

thewierdo

New member
אתה

רישמית מאושר להיות תומך שלי חותמים על העכוז של בר רפאלי אל תדאג יש שם מספיק מקום לדעתי התנאים שהעמדת מוגזמים היית צריך לבקש יותר.... תזכור שאתה תומך מס' אחת שלי אחרי הכל.... אני מסכים לכל אלו ובותר הייותך תומך מס' 1 נוסיף על חשבוני דירה באמסטרדם רצוי ליד קופי-שופ עוד מישהו מוכן להצטרף למטרתי הקדושה?

Tyler DR

New member
רגע... תן להבין!

זה קופי-שופ ע"ע Coffee Shop או קופי-שופ ע"ע Copy Shop או בכלל קופי-שופ ע"ע Monkey Shop בתחביר שגוי או בעצם קופי-שופ על שם קופי ענאן? כי אני מבולבל עכשיו ולא יודע אם לשמוח כי יהיה לי קפה ליד הבית או פשוט שירותים משרדיים או בכלל חנות למכירת עימנואל הלפרינאים למיניהם ואביזרים לסאדו-מאזו עם כושים. עכשיו בקשר לחתימה על העכוז של בר רפאלי, חייבים לחתום עם עט או שיש אופציה לחתימה רקטאלית ע"י מר מיני-מי TYLER? תענה מהר כי הוא מתעניין. הוא גם אומר שבמקרה של תשובה שלילית, העכוז של אנה קורניקובה יספק אותו.

thewierdo

New member
זה

חנות כללית עימנואל הלפרין מגיש שם כוסות קפה בזמן שהוא לבוש בציוד סאדו....

Danihell1

New member
גם אני רוצה תפקיד!

אבל רגע רגע... המנהל זה אתה, נכון? אתה בטוח שאתה רוצה שאמא שלך תתהלך חופשיה בביקיני?? ואם אני לא טועה, סמים רפואיים זה אכן תרופות... אז אפשר להוריד את הרפואיים מהעניין.

thewierdo

New member
יש אישור

לחתימה רקטאלית! במיוחד פנימית חודרת... סמים רפואיים זה תירוץ לעישון.... ומצדי שהאמא תתהלך חופשיה כל עוד אני ראש הממשלה!!!!

למעלה