שמעו

n i v1

New member
שמעו

חבר שלי התקשר אלי היום ואמר לי שהוא רוצה לתת לי מכות. אמרתי לו למה? הוא אמר לי על זה שהכרתי לו את מסע בין כוכבים. הוא אמר לי שזה הפרק הכי טוב בסדרה לפי דעתו, הפרק האחרון ששודר של אנטרפרייז. אמרתי לו שאני לא יודע, שעוד לא ראיתיו. מה אתם אומרים על זה?

itstzar

New member
שמי שרוצה לתת מכות, לא מתקשר להזהיר

Bufreak

New member
../images/Emo6.gif

איציק. אתה 'תקבל מכות. תיזהר ממני. איצייקק!. מכות! 'תה שומע? (האיום הזה נכתב תחת השפעה. מסוימת). דוד.

Bufreak

New member
../images/Emo12.gif איציק,

רשמית, זאת המלחמה הכי טיפשית ever.
. דוד.

emissary

New member
היום זה יום גדול לאנטפריז ולישראל

היום שודר הפרק הראשון של אנטפריז בstar world. פרק מעולה!, שמתם לב לעוינות בין טרפיק לולקנית(אני לא מאמין ששכחתי את השם שלה), ואם חושבים (ספויילר!!!) על מערכת היחסים שתיהיה בינהם....מענין אם הם חשבו על זה מהתחלה. מה אתם חשבתם על הפרק?

שהוא טועה (../images/Emo58.gif ל 3x18)

שהפרק האחרון של אנטרפרייז הוא אולי פרק מוצלח של סדרת אקשן בדיונית, שהוא מציב רף חדש וגבוה מאוד למונח "קליף-האנגר", אבל שכל קשר בינו לבין סטארטרק מסתכם בעובדה שלחללית קוראים אנטרפרייז. ט'פאל בוכה? סליחה????הלו??? ארצ'ר יוצא למשימת התאבדות ואף אחד מהצות שלו לא דואג שידיחו אותו על אי שפיות? ועוד אחרי שדניאלס אמר לו מה הוא צריך לעשות (Hail them, כמו שידינו הקירח היה אומר) ט'פאל יוצאת להציל אותו ואף אחד לא מביא לה נוגרא? אני מצטער, אבל מישהו צריך לזרוק את הכותבים האלה מהאירלוק הקרוב.

למעלה