שמעו!!

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
שמעו!! ../images/Emo7.gif

אני חייב להשיג את הבובה הזאת לידידה שלי (יש לה יומולדת ב-15 לחודש), אבל באתר הזה (Entertainment Earth) המשלוח עולה 30 דולר!! עזבו שזה יותר יקר מהבובה עצמה - זה פשוט יקר!! אז אולי יש לכם המלצות לאתרים אחרים שאתם מכירים ויודעים שכדאי להזמין מהם?! time is also a factor.
תודה לכולכם!!!!!!1

DVD10

New member
הי

תראה, רוב המשלוחים מחול הם יקרים (תלוי בסוג המשלוח ובמשקל ובגודל). אבל אם אתה צריך את זה מהר, $30 לא נשמע יקר בכלל (זה ממש לא משנה כמה עולה המוצר) אבל משלוח EMS (אם זה סוג המשלוח שעולה $30) יקח לזה להגיע בתאוריה ממוצעת 3-5 ימים, וגם אם שבת, ואיחור, רוב הסיכויים שזה יגיע עד תאריך הידע המבוקש (15 לחודש). תמיד יש את EBAY, אבל תלוי בנדירות המוצר, או בכלל האם יש מישהו שמוכר את זה שם ובכמה, אל תשכח שאדם פרטי שממנו אולי תקנה ישלח לך את זה לא מידית, אלא אפילו יקח לו שבוע, לא בטוח שזה יהיה הפוך דרך האתר. הקיצור, תלוי מה אתה מעדיף? עוד כמה דולרים ופחות טרחה או כמה דולרים פחות ויותר טרחה! דמות מדהימה, במקומך אני הייתי קונה לעצמך ותעזוב את הידידה שלך.

GK_FF

New member
סבבה...

אני רוצה מאתר רשמי לא EBAY, אתה לא מכיר עוד אתרים טובים..? (הזמנת פעם..? אם כן מאיפה..?) תודה!!

DVD10

New member
לא מצטער. לא מכיר אתרים אחרים.

בנוסף, אתה תמיד יכול להזמין מהאתר הנ"ל ואם על החבילה עלות המשלוח תהייה נמוכה יותר, תשלח להם E-MAIL ותסביר ותבקש את החזר להפרש. לפעמים הם בעירך יודעים את המשקל, והם משערים את העלות.

Hubert Hubert

New member
הממ

אני לא יודע איך בדיוק זה עובד באוטאקו, אבל שווה להרים להם טלפון לראות אם הם יכולים להזמין את זה בשבילך לחנות, ואולי לקנות דרכם זה יותר זול. אני יודע שבCNV עושים הזמנות מיוחדות כאלה לפעמים, אם אני לא טועה, מצד שני הם לא מתעסקים במרצ'נדייז של מנגה, אבל יכול להיות שבאוטאקו יעזרו לך.

למעלה