שמעו שמעו!

שמעו שמעו!

זו ההודעה הראשונה שלי בשמי החדש! למי שלא יודע, הייתי עד עכשיו תחת השם orioriori, אבל לא עוד! עכשיו יש לי שם משלי, שידידי elcool, wanna get high ו-y s h עזרו לי לבחור. מעכשיו זה יהיה השם שלי בפורום!

30על30

New member
חופשי בן אדם!

איזה ירידות יש לך על 30על30? ד"א יש לי ממש הרבה ירידות על השם הזה כי אני כמו מפגר טעיתי במשהו!!

elcool

New member
אני לא רוצה להתערב בשיחות השלום....

אבל השם שלך הרבי יותר עליז ושל כל השאר פה....

30על30

New member
כן אני יודע, השם שלי זין!!!

אבל זה כולה פורומים של תפוז, אפשר לחשוב שאכפת לי מכינוי שלי! electric-poo-l

טוב זה מתחיל להיות דפוק!

30על30: הבנו את הפרנציפ שלך ואת הניסיון שלך לקבל קצת תצומת לב, בדרך אידיוטית זו של לקלל את חברי הפורום על פי שמם! טוב! הבנו! תפסיק! ל-elcool: למה בכלל לקחת חלק בחרא הזה? אתה רואה שהוא בכוונה עושה את זה כדי לעצבן, אז למה להוסיף לו סיבות ואפשרויות להוסיף עוד הודעות "פוגעות" כאלו? לכל שאר חברי הפורום: תקראו מה שכתבתי לאלקול, אל תיקחו חלק בזה! מקווה שכולם הפנימו משהו, עודד.

תראה,

לא רק שהוא לא צחק איתי, הוא גם התחיל לקלל אותי בלי שום קשר לשם. כולכם חייבים להבין שזהו בסה"כ נסיון לפגוע ולמשוך תשומת לב. אל תתנו ל-30על30 את התשומת לב הזאת משום שזה רק גורם לו להמשיך! שיקלל כמה שהוא רוצה אבל בואו לא נפנה לו תשומת לב! ואגב, אני לא לוקח את זה קשה, פשוט נמאס ממנו! למה שניתן לו להמשיך? קודם אני, א"כ אלקול התערב ואז גם את אלקול הוא קילל. על כל מי שיגיב לשטויות שלו הוא יכול למצוא קללה לזרוק אותה על המגיב.

wanna get high

New member
בואנה!!!

אתה ממש לוקח את זה ללב! רגע, אנחנו פה לא אויבים, הוא סתם צוחק איתך...

elcool

New member
ke../images/Emo35.gif אהבתי!

עכשיו בגללך אני גם התחלתי להגיד ke?

תודה לכולם...

ובמיוחד לסער טובי שהציע לי את השם מלכתחילה ושכחתי ממנו(מצטער סער
), ועכשיו גם שיניתי את החתימה שינוי מזערי, אבל חשוב.

למעלה