שמעו רעיון טיפשי שלי...

BiAAcH

New member
שמעו רעיון טיפשי שלי...

בתור אחד שכמעט נוחת מוחטל, התאמנתי עכשיו וסתם, עשיתי ג'יקוסטה וראיתי שיש לי ממש תנופה טובה למוחטל, אבל זה לא בצד הטוב שלי. אבל החלטתי לנסות בכל מקרה, אז באתי על הדשה שלי, עשיתי ג'יקוסטה מהירה וקפיצה למוחטל.... אבל הקפיצה שלי הייתה משהו כמו קפיצת ראש אחורה ממש גבוהה, אז נחתתי על הידיים ואז על הראש, ועכשיו תפוס לי הצוואר וכואב לי הראש... אז עצה בשביל כולכם: אל תנסו ג'יקולונה מוחטל לצד שאתם לא רגילים!! גם אם יש לכם בעיות נפשיות!! ואם אתם רוצים לקרוא לי מתאבד, סבבה, כולם כבר קוראים לי ככה...

jennie 00

New member
יופי גיאאאא... חכם../images/Emo122.gif

<עכשיו לא בציניות> איך אתה מרגיש
יש לך מזל שהצוואר רק תפוז ולא שברת שום דבר...
תרגיש טוב מאמי

BiAAcH

New member
מרגיש בסדר...

הצוואר קצת פחות תפוס, ראש קצת כואב, ובהתחלה הייתה לי קצת בחילה, אבל זה עבר... וד"א, כבר קרה לי עוד פעם שנחתתי על הראש, אבל יותר קשה מהפעם, ניסיתי פליק פלאק, ונחתתי על הידיים והתקפלו לי המרפקים (לא נעלתי אותם), ונחתתי על הראשאבל הצידה, לכיוון הכתף, וזה כאב, שבוע הצוואר שלי היה תפוס...

TIS

New member
העיקר שניסית...

מתישהו תצליח (סביר להניח שזה יהיה לפני שאני אצליח או סים מאו...) ואל תדאג לצוואר. אתה לא צריך אותו בכל מקרה...

BiAAcH

New member
היי!! גם אני לא מצליח...

או סים מאו!! אני פשוט לא מצליח!! למרות שבהתחלה הייתי מצליח לפעמים...

Escova

New member
תצטרף למועדון...

אהו סים מאו זה התרגיל הראשון שלמדתי... היום אני יודע סלטה, ערבית לסלטה, מוחתל, פליקלק לסלטה, אופן סלטו (בשיפוצים... דוב בלי תגובות...) ומה ??? אהו סים מאו שכחתי !!!

BiAAcH

New member
דווקא....

אם אני עושה את זה מריצה (ונוחת) יוצא לי האהו סים מאו הכי יפה שקיים, אבל זה לא נחשב, זה מריצה...

Escova

New member
דווקא...

אם אני עושה את זה מריצה, אני מתרסק יותר חזק, אבל זה לא נחשב, כי זו תופעה פיזיקלית...

Escova

New member
חחחחחחחחחחחח סרט גדול !!!

" Very Gay This is the Cartwheel, and you should know, it's " "Very Gay This is the one Hand Cartwheel, and that also,

thorondor

New member
אאוץ'...

בהצלחה עם זה. דרך אגב, ג'יקולונה למוכטל נקרא שוטנדו.

BiAAcH

New member
מממ...

לא בהכרח, גם גלגלון למוחטל, ונראה לי שעוד כמה דברים... שוטנדו זה בעצם לעבור מתרגיל למוחטל, למשל ג'יקולונה שוטנדו, אהו שוטנדו וכו'... תקנו אות אם אני טועה...

thorondor

New member
נכון חלקית.

אפשר לעשות שוטנדו גם מהאו, אבל הכי נהוג לעשות את זה מג'יקולונה, ככה יש יותר תנופה למוכטל.

ChicleteAbada

New member
לא נכון בכלל.

שוטאדו, משמע ע"י בעיטה. אין כזה דבר בכלל mortal. יש מורטל שוטאדו, שזה המורטל הרגיל שכולנו מכירים. Salto mortal למשל, זה פשוט סלטה. וכו'. נ.ב שוטאדו ולא שוטאנדו.

thorondor

New member
אתה לא יכול להגיד בוודאות.

כי זו לא אותה קבוצה. אנחנו אומרים אמאזוניקה, אתם אומרים באג'פלור וקפורג'ינגה אומרים אמזונס.

ChicleteAbada

New member
אני מדבר פה על פורטוגזית.

מילולית - שטואדו אומר "בבעיטה" ומוחטל אומר "קטלני" ככה שאתה לא יכול לאמר, עשיתי אתמול "קטלני" אלא עשיתי אתמול "בעיטה קטלנית" או "סלטה קטלנית" וכו'.

preguica

New member
זה מזכיר לי משהו דומה

התאמנתי עם חבר שלי בדשא והוא עשה מקקו סלטה להאו ליברי. היה לו מלא תנופה אז אמרתי לו לעשות דופלה אחרי זה (
) אז הוא עושה את המקקו סלטה להאו ליברי ואז באמצע הוא מבין שהוא עושה דופלה לצד שני.. אתם בטח מנחשים מה קרה עכשיו.. אבל.. האיש הזה פשוט סוס!! הוא הצליח דופלה צד שני על הנסיון הראשון... עם רגליים ישרות והכל אין צדק

למעלה