שמעו רגע

Y o s s i H

New member
שמעו רגע

תגידו מה אתם רציניים שיש דבר כזה חלום צלול?!?? יענו מה אני יכול לזכור את כל החלומות שלי ולבצע שם דברים ושאני באמת ירגיש אותם?!? לא ניראה לי שזה אמיתי....

sh00sha

New member
אתה מעז להטיל ספק?????

ועוד בפורום!!??!??! כבר המנהל מביא לך באן!!! (חעחעחע בצחוק חמוד בצחוק) טוב אז כן, יש דבר כזה, אחרת כל הבטלנים האלה לא היו כאן בפורום, נכון? וכן גמני מחצללת.... וזה אפשרי!!! הקטע הוא ללמוד להתגבר על מערכת מחיקת החלומות שפיתחנו עם השנים, וללמוד שיטות שבעזרתן תדע "לקלוט" יום אחד שאתה חולם, ולעשות עם זה משהו... זה נחמד ++! אני מאוד ממליצה לך להתחיל עם יומן החלומות ואח"כ בדיקות מציאות (קרא באתרים שיש בראשי) ואח"כ כשתבוא עם החצלול הראשון שלך אתה תראה שתבוא לפורום ותשלח מסרי תודה לכולם!! חעחע!! וכמנהגי רק אוסיף ואומר: ברוכעס והצלוחעס!!!

אמיצתי לגמרי זה לא כמו

קסמים, רוחות רפאים או משהו כזה... זה פשוט הרגל... תנסה ותראה... לי אישית היה חצלול ואני אישית יכולה להגיד לך שזה אמיתי לגמרי

pilpelmemule

New member
../images/Emo45.gifאכן.. נראה הזוי בהתחלה אבל...

ברור שזה אפשרי

Y o s s i H

New member
אז אני חייב להגיד

אז אני חייב להגיד לכם שזה ממש אבל ממש נישמע המצאה מפגרת אבל למרות זאת אני חייב לראות אם אפשרי הדבר הזה.... אם כן אז יצאתם גדולים מהחיים! כי זה צריך להיות אחד הדברים הכי יפים שקיימים.. ד"א כמה זמן יכול לקחת חלום כזה... זה כמה שניות או שזה הרבה זמן? כי אם זה כמה שניות אז לא ממש כדאי להתחיל עם זה בשביל כמה שניות מסקנות של חלום... תודה יוסי

קודם כל

צריך להתאמץ כדי לזכות בחצלול.. ואפילו אם החצלול שלך יהיה במשך 10 שניות אתה פשוט תיכנס לשוק, כי זה חוויה יוצאת דופן.. אני הצלחתי לחלום חצלול די ארוך ומחוייה אישית זה כיף לא נורמלי

למעלה