ה י ל י פ ט
New member
שמעו קטע............
כבר שבוע שאני מיסתובב עם בחורה אחת שרובכם מכירים כ "לידי די" ואני מקלל........ מקלל אתמי שהמציא אותה...... מקלל את מי שמכר לי אתה,,,,,,,,,(BNC) ומקלל את כל מי שאמר לי כמה היא 'שווה' כמו עומרי האווזר והמאמר שלו על דודות....... וכל זה למה כי היא תמיד טעתה לי בין 50 ל100 מטר במיקום, אז ביציאה הראשונה שלנו לכביש המהיר זה לא כ"כ הפריע, ובפעם השניה באזור די נידח בצפון הארץ אמרתי שזה בגלל שאני במקום נידח וזו בטחהפעם הראשונה שלה פה......... וכך הלאה וכך הלאה בכל מקום צפוף נאלצתי לנחש את הפניה והיא במקום להתיחס אלי הייתה עסוקה כל הזמן בלחשב מסלול מחדש כי כשהגעתי לצומת, מבחינתה כבר עברתי אותה בכ50 עד 70 מ' ואחרי שפניתי בצומת היא 'הבינה' שהיא טועה ושוב חישבה מחדש וכו וכו בקיצור מקלל את כל העולם ואשתו למה מוצר שעלה לי 2000ש"ח בערך מתנהג ככה. אוקצור יום חמישי האחרון ניזדמנתי אצל ידיד ששוכן אי שם בהרצליה וכינויו בברנזה הוא מר GPS,( אני משתמש ב דל X50V ובGPS איטרקס שיש לו מתאם בלו טוס שמשדר לדל) ודרך אגב מיתלונן על הD, אותו מר GPS מתחיל לנבור לי במכשיר ובGPS ואחרי 5 דק' נאדה כלום, עוד כמה דקות ועוד כמה ניסיונות של אנשי השירות שם וכלום .... ואני חושב כבר על ביטול עיסקה+ כתבות נאצה וכניסה למיגננה......... ואז כבדרך אגב אותו מר GPS שנקרא לו לצורך הסיפור 'רז' שואל אותי אולי תישאל את ההוא שיושב שם... אין מה להפסיד אני עונה ושואל את רז איך קוראים לההוא, רונן... אני שואל את רונן, רונן חופר טיפה ב GPS הולך לרז ועושה לו טיניניני היצלחתי וממלמל לי משהוא על פרוטוקול שהGPS אמור לשדר שיתאים למפות של הD ............. וכאן איבדתי אותו. בכול מקרה הבחור תותח, יש לו גם פורום מעולה , וכאן בגדול תודה רבה רונן ביתן..(במלעיל)