שמעו קטע...

רז89

New member
שמעו קטע...

עשיתי לי סים של בחור אחד ובעזרת המנורה שאפשר לבקש מהשד good wish or bad wish ביקשתי כל הזמן אהבה התחתנתי עם 3 נשים ו-2 גברים עברו לגור בבית שלי. הכל ביחד... וכולם מקנאים, הולכים מכות ורבים כשהסים שלי מתנשק עם אחד מהם. קטעים...

Veiltail

New member
הסים שלך הומו?

ככה אתה דואג לו??? טחחח.! קורע! לי היה פעם סימס מה זה מצחיק!(הוא היה לא ממש מקורי,אז היו בו באגים שקרעו אותי!-עכשיו יש לי מקורי)אני אבל לסימים שלי ממש דואגת,לא מתעללת לא הורגת חלילה,אני מתה עליהם!אני לא יכולה להרוג אותם(יש לי משפחה אחת שאני חורשת אותה)ולא בטיח...טוב,אבל לפחות יש לך "בית מאושר.."טחחח!!! למה שלא תצרף גם ילדים(לי יש אמא אבא 2 בנות(מאומצת ואמיתית)עוד תינוקת,כלבה וחתולה)

Meir ZXZ

New member
אחחח אני שונא ילדים... שמעו קטע

בפעם הראשונה שהתקנתי את סימס ויקיישן יצאתי לחופשה כזאת סתם... ואז אני רואה יפיפיה בשלג יושבת בסאונה... ישר נכנסתי בפנים דיברתי איתה ויצאנו משם ואז שוב דיברתי איתה ונתתי לך מלא מלא טבעות(זה השיטה הסודית שלי לעשות שבנות ימותו אלי
) ואז בידיוק שבאתי להגיד לה שתבוא לבית שלי היא נכנסה לאוטובוס וברחה לי!!!!!!!! אה!!!!!!!!!!!! בקיצור בסוף הצלחתי להשיג אותה דרך הטלפורט(אני שוב מחפש אותו ואני מחפש גם מכונת קפא בצבע זהב בבקשה) ואז ביקשתי שתתחתן איתי והיא הסכימה ואז הסיוט התחיל! יש לה שתי בנות!!!!!!!! והדבר הכי גרוע! היא נשואה לאישה! ישר זרקתי אותה מהבית שלי!!!!! התבטי אותה בבריכה וארז מחקתי את הקבר שלה

p r u d e n s

New member
תרגום:../images/Emo182.gif

הסים שלו (נקרא לו אדגר לצורך הענין
) יצא לחופשה וקלט חתיכה.. הוא התחתן איתה אחרי תהליך מייגע ואז אדגר קולט שיש לה שתי בנות ושהיא גם נשואה לאישה! אז הוא הטביע את כל המשפוח'ה שלה ומחק את הקברים...
לא סימפטי במיוחד הייתי אומרת

רז89

New member
חחח גדול!

ונכון - זו שיטה מעולה להשיג חברים או להתחתן קונים מלא טבעות. רק ככה נהייתי ספורסטאר - אני קונה טבעות, נותנת אותם למפורסמים והם נהיים חברים שלי. אגב, חשבתי שאם אני אתחתן עם הסופרסטארים אז כשהם יעברו אלי גם החברים שלהם יחשבו לי כחברים שלי אבל - לחארות אין בכלל חברים! איך בכלל הם הגיעו להיות סופסטארים????

כמעט כל הסימסים שלי דו מיניים../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחח יש לי סימם אחד שהוא אוהב 2 נשים וגבר
וגם אני עושה שכולם בוגדים בכולם

כוכבים בדחיפות!!!!

הצילו! אני במצב חרום אולי תיצחקו עליי, אבל אני משחקת בסימס כבר איזה חצי שנה או קצת יותר, (בכול האריזות חוץ מ"עושים קסמים") ואני לא הצלחתי אפילו לעלות לחצי כוכב!!!!!!! כל הזמן אני על הבמה, אבל כל הזמן הסימסים שצופים בי שאני על הבמה שונאים אותי!!! ואני כבר הרבה זמן מנסה להצליח אבל אפילו חצי כוכב אין לי!!!! אם למישהו יש רעיון כדי לעזור לי אנא תיתנו לי אותו!!!!!!!! (וקראתי בהרבה אתרים איך להיות כוכב אבל זה לא היה מובן כל כך) תודה רבה עדי פינק!!!!

p r u d e n s

New member
תראי,../images/Emo182.gif

דבר ראשון, הפחיתי השימוש בסימני קריאה
, דבר שני-כדי שיאהבו אותך את צריכה קישורים. האם הכריזמה שלך, היצירתיות-האם הן מלאות? ומה עם מצב הרוח? כדאי שיהיה לך מצברוח טוף לפני שאת מופיעה.

Veiltail

New member
וואו....לא משעמם לך?!

למה אתה לא מנסה לבנות להם חיים נורמלים?

אני מנסה אבל....../images/Emo41.gif

שאני צריכה למצוא להם חברים לעבודה הם פשוט מתאהבים..... אני לא שולטת בזה!!!!!

למעלה