שמעו קטע
יש לי שכנה שמטפלת בזקנים טוב פתאום שבוע שעבר אני מקבל הצעה ממנה היא אומרת לי שיש איזה מישהו דתי מבוגר שיש לו מטפל והכל, ומחפשים רק מישהו שילך איתו לבית כנסת וידבר איתו וכו' לא צריך לעשות כלום כי יש לו מטפל, פשוט לארח לו חברה וללכת איתו לתפילות וזה פעמים שלוש בשבוע והם רוצים לשלם משהו כמו 40-50 ש"ח לשעה איך ששמעתי את זה התחלתי לצחוק כי אני יודע להקשיב ואני רואה את בורא עולם שולח לי את הניסיונות האלו כאילו מציעים לי 40 ש"ח לחזור להתפלל בימי חו"ל ועוד לשבת עם זקן דתי לשמוע מה הוא מספר על החיים רק חסר שיש לו נכדה שתתלווה אלינו והעיניין חתום בחותם המלך
עכשיו רוצים שאני אחליט אם בא לי או לא ולא שיש לי משהו יותר טוב לעשות, אבל איפה עכשיו אני יכול להתחייב לכזה דבר, ומי אני בכלל כולה סטלן גמור וקשה לי להסכים כי קשה לי להתחייב, ואם יבוא לי לעשות משהו אחר באותו רגע, או פשוט לא יבוא לי אני לא אוהב להיות חייב משהו למישהו מצד שני גם תפילות, גם מצווה וגמילות חסדים, גם לשמוע מה יש לבנאדם לספר על החיים ועל כל זה רוצים לשלם לי על זה גם ככה בחורף אני לוקח הרבה חופשים מהעבודה, ולא עושה שום דבר ואני לא יודע מה לבחור להשאר בלא לעשות כלום, אבל להיות "חופשי" או לקחת את עצמי בידיים ולנסות להתחייב למשהו לשם שינוי שגם ככה המשהו הזה מגיע עם המון הטבות וואלה לא יודע מאיפה זה נפל עלי מה אתם אומרים, לנסות ? או לדחות את זה על הסף כמו שבדרך כלל אני אוהב לעשות ? חשבתי אולי לפגוש אותו קודם לראות אם זה יעניין אותי בכלל איזה קטעים עם בורא עולם מה לי ולדברים האלו טטה?
יש לי שכנה שמטפלת בזקנים טוב פתאום שבוע שעבר אני מקבל הצעה ממנה היא אומרת לי שיש איזה מישהו דתי מבוגר שיש לו מטפל והכל, ומחפשים רק מישהו שילך איתו לבית כנסת וידבר איתו וכו' לא צריך לעשות כלום כי יש לו מטפל, פשוט לארח לו חברה וללכת איתו לתפילות וזה פעמים שלוש בשבוע והם רוצים לשלם משהו כמו 40-50 ש"ח לשעה איך ששמעתי את זה התחלתי לצחוק כי אני יודע להקשיב ואני רואה את בורא עולם שולח לי את הניסיונות האלו כאילו מציעים לי 40 ש"ח לחזור להתפלל בימי חו"ל ועוד לשבת עם זקן דתי לשמוע מה הוא מספר על החיים רק חסר שיש לו נכדה שתתלווה אלינו והעיניין חתום בחותם המלך