שמעו קטע מטורף

Tully Is Here

New member
שמעו קטע מטורף

אתמול דיברתי עם השכנה שמתפקדת כמודיעין השכונתי. היא אמרה לי שהיא ראתה את השכנה שגרה בית לידנו עם המטפל שלה והיא כבר הולכת עם מקל, אז הסתכלתי עליה בשוק כי לא היה לי מושג על מה היא מדברת. אז היא סיפרה לי שמצאו לשכנה גידול במח והיא עברה ניתוח בסוף אפריל ועכשיו היא מתאוששת והיא נראת טוב. פחד אלוהים. יש לאישה בן בן 16 וילדה בת 4. גורם לחשוב כמה שבירים החיים שלנו וכמה יקרים. אבל יאמר לזכותם, שכל המשפחה שם (יש לה אמא נפלאה ו 8 אחים ואחיות) לעזר לה. רק בריאות לכולנו

טולי יקירתי

ככה זה בחיים אבא שלי היה הבנאדם הכי מצחיק בעולם והכי שמח בעולם שטוטניק גמור ופתאום המחלה הנוראה הזאת הרסה לו את המוח והריאות ובדיוק לפני שנתיים ביום העצמאות קברנו אותו אני כל כך מתגעגעת אליו ותמיד ביום הזה אני מרגישה תחושת פספוס והכי הרבה בגלל שהוא היה הסבא הכי מדהים שיכל להיות לילדים שלי אבל, החיים ממשיכים וצריך לשמור על מי שנמצא וצריך לשמור על הבריאות רק שנהיה בריאים !!!!!! באמת באמת !!!!!! באדי

Tully Is Here

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif

ממש עצוב לי על אבא שלך. גם אני איבדתי אבא, אבל מזמן... וגם אני חושבת כמה היינו מרויחים כולנו אם רק דברים היו אחרת. סיפורים כאלה פתאום מכניסים אותי לפרופורציות, כמה אנשים רודפים אחרי כסף וכבוד וקריירה ולא נעצרים לרגע להנות מהמשפחה. זה כמו שהג'ינג'י שלי אומר לי שיש לו עוד זמן לבונדינג עם אמה ואני חושבת לעצמי כמה הוא מפסיד בכל שניה שהוא לא מבלה איתה...

מצטערת שההועדה הייתה קצת עצובה

אבל אני רוצה להמשיך את החיים ושמוח כמה שאפשר במיוחד אחרי יום הזכרון שאת רואה את המשפחות והילדים האלה שהלכו החיים הם קצרים וצריך להינות מהם וצריך לאהוב ולהיות נאהבים לא תמיד מצליחים ליישם אבל צריך להשתדל ולנסות שתהיי תמיד שמחה ומאושרת ותהני מכל רגע אוהבת ומחכה לנובמבר - באדי

ענתי 10

New member
לחיים יש כללים משלהם ../images/Emo10.gif

לפעמים מפתיעים, לא הוגנים ואכזריים

Tully Is Here

New member
ראיתי אותה עכשיו

ואת יודעת מה?? כמה שירשורים היו פה על "אני לא מרגישה טוב ולא בא לי ללכת לרופא"? היא אמרה לי שזה התחיל מכאבי ראש וצוואר, אז היא הלכה להבדק, עשו לה רנטגן וישר לניתוח. גילו אצלה גידול בגודל 6X6 ס"מ. מזל משמיים שתפסו את זה בזמן ולא קרה שום נזק תמידי.

g u r a

New member
החיים על פי תהום.....

לא הייתי רוצה להיות במקומה. השבריריות הזו של החיים. רגע אחד אתה פה וברגע השני....
שם....

אני למדתי את זה על בשרי ../images/Emo10.gif

שנה שעברה השתעלתי הרבה אז שלחו אותי ל-CT ריאות. ופתאום גילו לי גידול בכבד. איזה שוק זה היה בשבילי. עברתי הרבה עד שמצאו שזה לא גידול אלא משהו אחר. ובחודשים האלו, של אי הוודאות למדתי להאריך את החיים שלי ולדעת כמה הכל כל כך שברירי.

lili81

New member
מבינה לצערי ../images/Emo11.gif

אני יכולה להבין בדיוק על מה אתן בדיוק מדברות לפני שנה וחצי סבתא שלי מצד האימא ניפטרה מסרטן ריאות נדיר.. חודש אחרי גילו לאימא שלי סרטן בריאות שנכון להיום לא מוצאים אפילו טיפול לתת לה... זה נורא קשה היא גם לבד כל הזמן כי הם גרושים המון שנים... נושא עצוב וכאוב ...

מחזיר אותך למשל ולנמשל של שמי../images/Emo23.gif

אל תחכי למחר מה שאת יכולה לתת עוד היום..אהבה זה כל הסיפור כי אולי מחר לא תוכלי.. רק בריאות ...ולהיות מאושרים..

lili81

New member
תודה לקאסי ולמחזיר

אבל אין לכן מושג עד כמה היא הפכה לאישה ממורמרת וקשה נורא קשה לתקשר איתה נורא ואם היא היתה בריאה אז החיים שלי היו מושלמים היום ...

Tully Is Here

New member
זה דבר שמאוד קשה לעכל

ואני מאמינה שגם מאוד קשה להתמודד עם זה. לא כולם מסוגלים לקבל בשורות קשות ולהמשיך הלאה כאילו כלום. אני מקווה שדברים יהיו יותר טובים וקלים אצלכם. שולחת לך הרבה חכח

למעלה