שמעו קטע מזוגיות

puma141

New member
לטעמי

היא נולדה ללא האזחות המדוברת, אין מה לשלול....
לגבי טובות הנאה.........*במסר*

נתחיל ב- "סתומת'פה, סוק".......

דביאן

New member
סיכום של ההבדלים בין האיש לאשה

האיש - חרוץ, בעל קור רוח, מתמודד, מתגבר, חושב ישר, בעל תושיה.
האשה - עצלנית, סתומה, לא יכולה להתמודד, מאבדת עשתונות, מקטרת, בוכה כל הזמן שקשה לה, חצופה.
דע לך, כל הנשים מקטרות ומתלוננות שקשה להן לקום לפני שמונה בבוקר. הן לא כמונו, שקמים לתפילה בנץ. אנחנו המין המובחר.

איך לעזעזל אפשר לבנות בית עם...

סתומות כאלו..?
&nbsp
אם היו שמים את הווג'ינה שלהם על כל חיה אחרת בטבע.. היינו כבר מישבים את היריח
ודווקא מכל בהמות השדה תפרו את זה לסתומות מכולן
שבנינו.. אם לא היה להן ווג'ינה
הן לא היו שורדות שנה אחת על כדור-הארץ
כי רק בזכות הווג'ינה הגברים מרשים להן לחיות בעולמינו

דביאן

New member
זה קשה מאוד

הגרוע ביותר הוא שאתה צריך לספוג בשקט את כל החסרונות, בעוד שלה מותר לקטר ולהתלונן ולדרוש שיתחשבו בה כל הזמן, ולדמיין שהיא הדבר הכי טוב ומופלא שהופיע על פני כדור הארץ.

לIקי

New member
לא מבין גברים שמתלוננים על האופי של נשים

אין אף אחד שיותר אנטי-פמיניסט ממני
ואני לא רואה שום פגם בנשים ולא באופי שלהן
הטבע ברא אותן מושלמות להיות מה שהן

מי שמתלונן על "למה הן סתומות ולמה הן ככה ולמה הן לא יודעות לחנות.."
מה הוא רוצה בעצם, שהן יהיו גברים?
כי זה בדיוק מה שהפמיניזם רוצה
מה זה "העצמת נשים"? להפוך נשים ל"עוצמתיות"
מה זה עוצמה? התכונה של הגבר

אני לא רוצה העצמת נשים
לא רוצה לראות נשים בגולני ולא במג"ב וגם לא במשטרה
רוצה נשים סתומות ונשיות, שיהיו רכות ואמהיות וידעו לטפל יפה בילדים ויעשו כל מה שנשים אמורות לעשות ולהצטיין בו
כי אם הן לא יעשו את זה, זה אומר שגברים יצטרכו לעשות את זה, ואז הם יצטרכו להפוך להיות נשים

זה בגדול ההבדל בין שובניזם טיפש לבין אנטי-פמיניזם

אני מסכים ולא מסכים

נכון שאם היה להן מוח הן לא היו צריכות אותנו, וגם לא היינו מוצאים בהן את הנחמה הנשית
&nbsp
אבל הריקון טוטאלי הזה מנוזלי חשיבה מציב בעיה כשיש ילדים וכל אחר מההורים נמדד ביכולות ובכישורים שלו בחיים
ואז אם היא לא התפתחה מעט תודעתית, אז כשיגיע המבחנים והאחריות שהם מטילין
מתנקזים את הצד שכן מפותח ולוקח את האחריות, ואז נוצר מצב מאוד בעייתי לנו כגברים (גם לנשים)
&nbsp
אישה צריך שיהיה לה חיבור תודעתי מסויים בשביל שנוכל להרשות לעצמינו (הגברים) את רמת הסתימות כללית, אישה בלי החיבור החשוב הזה, מאוד קשה לעבוד איתה
קשה מאוד לעבוד עם כאוס, צריך שיהיה איזה חיבור מינימאלי למציאות כלשהיא

בור להחליא - בור להחטיא

ראב"ד
"ראה הבורא צורך האדם והנאותיו וברא אותו יחידי, ולקח אחת מצלעותיו והביאה אל האדם להיות לו לאישה ולהיותה אצלו לעזר ולמסעד מפני שהיא נחשבת כאחד מאיבריו... "

את עצמך אתה מקלל?
נתייחדה אפילו לאמונתך מכל נקבות בע"ח . אפילו בשלך בור ועם הארץ , עם הארץ זה אחד אבל אפילו לא עם בו ולא דרך ארץ. מאיזה פה מזוהם שאבת את אלה?

ואם נמשיך בקו הדוחה שלפני שנבראה היה בא האדם על כל בע"ח ולא נתקררה דעתו. מבחינתי לא שונה המצב של אדם שמדבר כך , בחיי.

אני לא מקלל את האישה כאישה

דווקא אני מאוד מעריך את המין הנשי כשלעצמו
בריאה מיוחדת כאין כמותה
אין מתנה טובה יותר לאדם מאישה טובה
&nbsp
אבל יש הבדל עצום בינך ובנות דורך לבין אישה, כל שכן אישה טובה
לא שהזכרים בני דורי אי אי אי, אבל אי אפשר להשוות את הכאוס שאתן כיום, לכאוס הגברי
לא שאנחנו מזהירים יותר, פשוט לנו יש חיבור טבעי להיגיון ולתכליתיות

puma141

New member
לא לא- זה סיכום

שנאת הנשים שאתה לוקה בה, דביאן.......:)
מתוך פחד ועוד דברים שאני לא רוצה לכתוב פה...

טוב, עכשיו

אם לקחת את הציניות של התגובה האלימה- שכוונה *דווקא*
כדי לא לפגוע באדם שכתב אלא להציג בצורה גסה דברים גסים, ונימוס בצד
(בעיקר כזה שמשמעותו ריקנית להחריד).

מעבר לעובדה שהכרתי נשים וגברים שהמוח שלהם כמו מחשב קוונטי מעבדים ומעבדים- אולי לא זכור לכם אבל במקורות שאתם מאמינים בהם (למעט שנאת נשים ,שנאת הגוי ושנאת ערב רב) - יש מקום לא מבוטל לנשים.

עוד לפני התרננות הגזע של הבן של הקוק- האמהות מקומן מקום קדוש של ממש לא רק בהדלקת הנר ועוד לפני טומאת הנחש וכל בילבולי הביצים - הן הצד האחר , תרתי ממש ממש - הצד שבונה ואין לא לאדם ישוב דעת ולא לאשה נשמה שלמה בלי בן הזוג שלה.

אפשר ללמוד כמו שלומדים ממעשיות רבנים לא רק מגנב בבית הכלא , לא רק מאלישע- שרכב על סוס/חמור (אם לחזק את בלעם) בשבת והלך אחריו תלמידו ואמר רימון מצאתי ואת קליפתו זרקתי - אלא ממש אפילו בסיפורי מעשיות מעכביש שיושב וטווה את חוטיו את הגדול בקטן ביותר שכן אין לפניו לא גדול ולא קטן.

ובאמת באיזו זכות יכול אדם לדבר על בשרו ממש- שכן "והיו מבשר אחד" ולדבר על אשתו , אם ילדיו לעתיד כך? חסרים איזכורים לנשים שלא גמרא ולא תוספתא ולא פסוק אחד על לשונן שישבו ועמדו כל הלילה כל עוד הנר דולק (ואפשר לתקן) שהחליפו עמוד אחר עמוד לבעליהן? חסרות אביגיל שידעה ללמד הלכה גם לרשע ? אתה ושכמותך מערערים על רבי נחמן שציין במפורש שאינו בן של אלא איזכורו הוא בנה של פייגא שחסרה וחיסרה פת לחם מפיה למען בנה הקט?.

והאם בשכל נבצר מהאנשים? מהי העליונות על בשרה שלך אם לא טומאה ופיגולים?

אני לא מצפה לאיזכור כזה ולפי דעתי לא היה קשה לי להוכיח "חוכמה זולה" וריקה גם בקרב הנשים - שכן חוכמה היא מעגלית ולא רק בעולם עשיה של ממש או יצירה- אלא ממש ממש מכל הקטן והגדול , צר ורחב, למעלה ולמטה שאין להבחין.

בעיני בעיקר לאדם ממש ממש שמתכוון להקים בית עם אשתו , זו שאחראית ואפילו היה זה רק להלכות הכשורות של מאכלו - והיה הכי שובניסט שיהיה ויודע כמה דרוש פלפול וחריפות גם בכהנה שיתבייש בעצמו כשהוא מדבר ככה ומאמין ככה בפוטנציאל של זוגתו. אם היה לי בן זוג /בת זוג גבר או אישה לא הייתי חדלה לראות את אינסוף האנשים ואינסוף הגברים ואינסוף השכל , אהבה ומידה רק בה בה לבדה- רק בו בו לבדו. לא אמרתי שאדם היה ומצא עוד אהבה-ואפילו לא אמרתי שאפשרי שכן באמת שאהבה עליונה (מה שלא מונע את הבלחותיה ואיזכוריה לשלמות הזו) היא לא אלא בין אדם ומקום - או כמו שאמר רב המהרסים אבולעפיה שבכל אדם יש אלוהים ובכל אלוהים אדם ואין זה גורע גם בצלמו ודמותו השכלית או הנפשית - או הפיזית ממש ממש בכינה וכתם הבוץ מכבודו שלו - של המקום - לא אמרתי שהיה אדם שאהב אחר ויש אדם שאוהב אחר, אבל מינימום דיגנטי ופכחון וחשבון נפש היית מתחייב.

גם טענת התפילה מבישה היא שכן נשים פטורות הרי , ואני מכירה רבות וטובות עוד מהאולפנא שהיו מקדימות עם הנץ החמה לרוץ ולהשתדל בתפילה למען יראו טוב כל ישראל ולא הן ולא משפחתן ולא בעלן - שלא לשמה ואף לא חלום שתבוא לשמה. אז אפילו אם אני מעדיפה להגיס את ליבי ולא לפגוע- הנה אני מעדיפה פגיעה. צר לי שחזרתי רק לעלעל בתגובות של אדם אחד כאן שאני צריכה להבין זוהמה אמיתית של שגב הלב , גסותו ויהירות לא קדושה כלל במקום הזה. צר לי שהכעס כמו עבודה זרה של ממש כמו מחשבת אפיקורס - נדמית לי שכולה עבודה זרה בכאן . איכס. מצטערת , אבל איכס...

puma141

New member
זה אחד השרשורים

הכי מטופשים שקראתי בתפוז, מצטערת!

המסקנות שמגיעים פה מאיזו חברה שלך סוק, פשוט מזעזעות..
הן יכולות להיות למסמך חשוב, ב"איך להרוס זוגיות בשניה" או "הנה מסמך
שיכול להיות פסיק בתוך הסיבות לגירושין".

והכי באסה? שהקונצנזוס הגברי פה, שואף לאפס הבנה....חחח

שבוע טוב!
https://www.youtube.com/watch?v=nCBASt507WA

נסיכה...

קבלי את זה באהבה
אתן פשוט חסרות נוזלי חשיבה
&nbsp
פשוט מנותקות ממציאות הגיונית
אין שום חיבור לקרקע יציבה
בגלל זה אתן כל כך זקוקות לנו
&nbsp
וזה לא חדש, זה ידוע בקרב גברים שניסו לבנות איתכן משהו יציב והגיוני
&nbsp

puma141

New member
נסיך......

אתה שבוי בקונספטים של הגדרות וחשיבה קודמת כשאתה חושב על
זוגיות.......:)
אתה שבוי, כפרוש. ככה לא תמצא פתרונות אף פעם.

נכון, יש לי רעיונות לגבי זוגיות

את מעדיפה שאבטל אותן ואחיה בלי רעיונות, מסלול ודרך?
(או במילים אחרות כמו בחורה)

למעלה