שמעו סיפור..

bar in love

New member
שמעו סיפור..

אני לא מעריצה של אגם אבל תקשיבו מה היה.. הייתי עם חברות בשיר נולד בת"א..עכשיו כל ההופעה אנחנו צועקות וזה וצביקה הדר כבר קרא לנו כיתה טיפולית..ואגם נקרעה עלינו מצחוקק ואזז כזה בסוף ההופעה בשיר מוזיקה אגם באה ואמרה לנו "נהנתם?" אז לא שמעתי אמרתי לה "מה" אז היא אמרה שוב "נהנתם?"...חחח איזה חמודהה באמצע השיר היא באה לשאול אותנו..

חלי 66

New member
חיים שליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אביחי 33

New member
חחחחחחח מממש ככה../images/Emo99.gif

היא לא שמה כ"כ שמה על השירים וכאלה, ברגע שזה גובל יחסי אנוש,היא מקסימה ולא שמה לב כמה חום היא מרעיפה

יוו איזה כיף לכםם

הלוואי עליייי נכון שהיאא מזה חמודההההה גם אני פגשתי אותה בשיר נולד אבל לא דיברתי איתההההה

גם אני ראיתי את אגם.....

אני לא דיברתי עם אגם לצעריי אבל עדיין מתי שהייתי בחופש חנוכה ישבתי שורה ראשונה ואז בשיר מוסיקה צעקתי לאגם אגם למה את לא באה לפהה ואז היא שמעה אותי וצחקה כזה ואז היא באה ממש קרוב אליי כי ישבתי בדיוק איפה שכולם באים ואז התחלתי לצרוח והיא חייכה אליי ואז ראיתי שהיא מרימה משהו מהריצפה אבל לא ידעתי בדיוק מה זה ואז ראיתי שהיא הרימה פסק זמן שהמעריצות של יהודה לוי שישבו אחרינו זרקו עליו מתי שהוא באא ואז היא הסתכלה על זה ולא ידעה מה לעשות עם זה אז היא הביאה לי... איזה מאמיי התחלתי מזה לצרוחח

למעלה