שמעו סיפור

שמעו סיפור

(הקדמה: אני קוראת לפעמים בפורום, ווהחלטתי לשתף אתכם בסיפור נחמד) אני במסגרת קורס בצבא ופתאום החליטו שאני צריכה לשמור בש.ג הפנימי. בהתחלה התבאסתי אבל גליתי שזה די נחמד. יש רדיו ומאוורר... ולאחר כמעט שבוע שבו שמעתי מלא מוזיקה מזרחית (מה לעשות זה מה שהבנות בחדר אוהבות) חיפשתי תחנה מעניינת, והנה נפלתי על שעה של ג'נטל ג'יאנט. זה היה צרוף מקרים מדהים, שבדיוק בשעה שאני שומרת, ובדקיו נפלתי על התחנה הזאת... אבל זה עשה לי מצב רוח ממש טוב, ואת שעות השמירה ליותר נססבלות...

Rubycon

New member
Listening to GG on guard?!

How exactly are you going to protect the jewish people destined to live in the holy land from the damned ones while deepening into the music?
By the way, did you pick your nick-name according to the "Kol HaHodim Mehushashim" effect?

lol הוא צודק

אני מקשיבה בעבודה לפרוג ובעיקר לג'נטל ג'יאנט ולפעמים אני פתאום שמה לב שהתרכזתי ולא זזתי כמה דקות, או שמישהו שואל אותי משהו ואני בכלל לא קולטת... הם כבר יודעים. "אוי הפרעתי לך"? "כן" "סליחה". אמרו עלי שזה כמו סוג של אוטיזם. כן וכשאתם מתרכזים בסרט, זה לא אוטיזם?

אה איזה מגניב השם שלך ../images/Emo6.gif

יש לי חברה שמספרת את פיכה דאומה פהוך ממש טוב.

לא, פיכה דאומה הפוך יהיה רגיל. ../images/Emo6.gif

רק כיפה אדומה הפוך. הקטע שאני הכי אוהבת זה "פיכה דאומה לוהכת ורושקת" (ואז שואפים פנימה את האוויר במקום לשרוק) קורע אותי כל פעם מחדש.

למעלה