שמעו סיפור

YULI9

New member
שמעו סיפור

כבר יותר משבוע שכל בוקר אני מגלה את ארון החשמל שלי פתוח.
בהתחלה חשבתי שהוא נפתח מהרוח אז סגרתי אותו היטב, לא עזר.
התחלתי להיכנס לסרטים שמישהו פותח לי את הארון ומי יודע מה הוא עושה אתו.
הבוקר נפתרה התעלומה, השכן סיפר לי שיש חתולה שהמליטה בפנים (מארון החשמל יש גישה לארון גז סגור ולא פעיל שנימצא מתחתיו), הוא ראה את החתולה דוחפת את הידית של הארון עד שהוא נפתח ואז נכנסת.
טוב, עכשיו השארתי את הארון פתוח, כשמשפחת החתולים תעזוב אשים מנעול.

dify

New member
ככה בדיוק הגיעה המפלצת לחיינו!

רק שאצלנו זה היה במרפסת של הדירה. אמא שלה עזבה מתישהו עם כל הגורים ושחכה אותה במרפסת. שליטת הבית הנוכחי התחילה את חייה בתור גור עיוור, מכוער וצווחני

dify

New member
לעומת זאת

פה אנחנו מעסות לה את הבטן כדי להוציא לה צרכים.. 7 בבוקר והיא מעירה את כל הבניין בצווחות כאילו שוחטים אותה!

למרות זאת היא גדלה להיות חתולה מאושרת :)

חתולה היא
החתמה דפי, גם במושב אצל

משפחתי יש חתול החתמה, שנמצא במזבלה גוסס
בגיל מספר ימים. והאכלנו אותו עם בקבוק של גורים עם מטרנה,ועיסוי
לעשיית הצרכים שלו. בנתיים לפני מספר חודשים אימצו עוד גור
חתולים שנמצא זרוק ללא אמא.

אני אישית מגדלת חתול שהבן שלי אסף אותו מהרחוב
כגור קטן חולה ורזה.
נ.ב.
לכל שלושת
המאומצים הייתי שותפה בבחירת השם
שלהם. ולאחרון שבהם " נתבקשתי " לבחור לו את השם

dify

New member
מה זאת אומרת חתולת החתמה?

לא מכירה את המושג הזה :)

(אני חשבתי לקרוא לה גפילטע אבל זוגתי שמה על זה וטו
)

גור שלא גדל עם אמא שלו,ווהאחים שלו,

והיא לא הכשירה, וחינכה אותו, ולא השאירה את חותמה, נקרא החתמה.למעשה האדם משאיר את חותמו על

( פחות או יותר זה ההסבר, קראתי בעבר מאמר על זה )

dify

New member
תודה על המאמר :)

אני לא בטוחה אם זה לא נכון יותר לכלבים. כי חתולים, מלכתחילה, מניחים שהם בני אדם ושאנחנו נועדנו לשרת אותם

הכתבה הזו גרמה לי לתהות אם דווקא לג'ינג'ית היה חסר דמות אם כשהיתה גורה (קיבלתי אותה בוגרת, אני הבית הרביעי שלה כבר), כי היא הרבה יותר מתאימה לכתוב. בעוד שזו שאנחנו גידלנו הרבה פחות תלותית, ומנסה ליצור קשר (ויורדת למטה לחתולים של השכונה מידי יום, אם כי אני לא בטוחה אם זה בשביל חברים או בשביל מכות
).

מה שכן, יש בה משהו ממש כלבלבי, היא הולכת אחרינו כמו כלב לאורך השכונה כשאנחנו הולכות לסידורים ומחכה לנו עד שנסיים וחוזרת איתנו, היא באה כשקוראים לה מהחצר וכו', אולי זה תוצאה של ההחתמה?

dify

New member
ממש ממש רע :(

הגינג'ית כבר זקנה, ומהיום שהקטנטונת הזו נכנסה היא כאילו הזדקנה בעוד שנתיים בבת אחת. היא כבר לא יוצאת החוצה בכלל, היא מסתובבת הרבה פחות בבית, היא הרבה כעוסה ועצבנית (כל אלו לא איפיינו אותה עד היום שהגורה הגיעה). אמרו לנו שזה עניין של זמן והיא תתרגל, היא ממש לא התרגלה, הן כבר שנה וחצי יחד בבית והן לא מתקרבות אחת לשניה. יש מלחמה רצינית על מרחב, שזה בעיקר אומר עלינו. הגינג'ית הצליחה לכבוש את איזור הכרית במיטה, וזה הנצחון היחיד שלה. אנחנו משתדלות לעזור לה ולאזן כוחות.
זה עצוב לראות את זה, כי תכלס יש לנו מספיק אהבה לחלק לשתיהן, זו מלחמה מיותרת. וזה לא שהיה לנו ברירה, היינו חייבות לקחת את הגורה אחרת היא היתה מתה. איזה כייף לאנשים שיש להם כמה חתולים ושכולם מסתדרים היטב.

אגב אוצה, אני נשבעתי שלא יהיו לי חיות! (גדלתי בגן חיות! אמא שלי חולת חיות)
ועם זאת אני מגדלת חתולים כבר למעלה מעשור, אבל שתיהן הגיעו אלי בדרך לא דרך, בלי כוונה תחילה. אבל הן נפלאות :)))

אוצה

New member
איזו תמונה דיפי!

הנסיכה שלנו אומצה מגן שעשועים בגיל שנה. יש לנו עוד פסיכית שחיה בחוץ שאומצה בגיל 4 חודשים- היא ממש שרוטה ולא חתולת בית. ויש עוד אחת שאימצה אותנו, ואוכלת בחוץ ולדעתי היא בהריון עכשיו. נחכה שתלד ואז נתמודד עם הגורים ונעקר אותה.

ואני בכלל שנאתי חתולים פעם...
(אמרה זו שהחתולה ישנה לה על הגב!)

YULI9

New member
אני מאוד מקווה שלא אצטרך להתמודד עם גורים

למעלה