שמעו סיפור

שמעו סיפור

ילדה בת 13 והחבר שלה החליטו לנסות איך זה לקיים יחסי מין. הילדה לא קיבלה מחזור ולכן לקחה מהארון של אמא שלה ערכה לבדיקת הריון וגילתה שהיא בהריון. הילדה מפחדת לספר לאם. מה הייתן עושות אם הבת שלכן היתה באה אליכן עם סיפור כזה? אתן מכירות אמהות שהיו נוהגות אחרת? מה עוד עושים בכדי למנוע מקרים כאלו?

../images/Emo24.gifהייתי תומכת ללא גבול.

עושה הכל להגיע להפלה דסקרטית במקום הכי טוב. ואחרי שהכליגמר בטוב היינו משוחחות על הנושא שהיה אמור להיות מטופל כבר כמה שנים קודם ומונע ממנה להגיע להפלה. מאחלת שאמה תנהג כך.
חינוך חינוך חינוך. בהצלחה

צריך לעזור לילדה

כנראה לא קבלה את המידע הנכון מה מותר ואסור לעשות. לעזור לה לעשות הפלה,יש מחלקה מיוחדת להריונות לא רצויים בתי החולים. לתמוך בה לאורך כל הדרך. לדעתי צריך לשתף את רופא המשפחה או רופא נשים בכדי לקבל ייעוץ טוב. צריך להסביר לילדים האלה על יחסי מין בגיל מוקדם יותר,כל פעם הגיל פוחת,מה לעשות. אולי כדאי לשתף את הורי הילד,תלוי גם מי זה ההורים,כמובן,בכדי שלא יעשה את זה לעוד ילדה. לפי החוק זה נקרא אונס,לכן רצוי לשתף את הורי הילד.

daoli

New member
הייתי כמובן בתוך תוכי מאוד מאוכזבת

כמעט בטוח שלא הייתי מצליחה להסתיר את רגשותיי והיא היתה רואה את האכזבה שלי. הגיוני שהייתי שוטפת אותה במילים של כעס. מטיחה בה האשמות וגם בעצמי. ואחרי זה הייתי בטח נושמת נשימות עמוקות מאוד, נרגעת ומחליטה ביחד איתה מה עושים הלאה. כמובן שהייתי ממליצה לה לעשות הפלה בצורה דיסקרטית.ותומכת בה לאורך כל הדרך באהבה. כדי שלזה לא יקרה, אני חושבת שצריך לדבר עם ילדות צעירות וילדים צעירים על מין ועל שימוש באמצעי מניעה. אני חושבת שאתן לבת שלי להבין שברגע שהיא מעוניינת להתחיל לקיים יחסי מין, שחשוב שתבוא לספר לי וביחד נלך לרופא והיא תתחיל לקחת גלולות. אני סיפרתי לאמא שלי וביחד הלכנו לקחת גלולות.

למעלה