שמעו משהו משעשע

שמעו משהו משעשע

שלשום הייתי בבית מרקחת ושאלתי את עצמי מה אני צריך ומה כדאי לקנות ליתר בטחון שיהיה. ומצאתי את עצמי קונה טיפות אף.. למרות שלא הייתי מצונן. ואטמי אוזניים.. כי מדי פעם השכנים מרעישים או משפצים וקשה לי לישון. כבר באותו הלילה.. העיריה החליטה שהם משפצים את הכביש מתחת לבית שלי .. כלומר רעש של מלחמה דחפורים וכו' כל הלילה. ומיד יום אחרי זה נעשיתי מצונן. אז מצאתי את עצמי משתמש בשני הדברים האלה שקניתי .. זה כמעט כאילו אלוהים לא רצה שאני אקנה אותם לחינם אז הוא עזר לי
חח

זה כל כך נכון!!!!

אני אתמול דמיינתי לי כל הדרך לעבודה עם חיוך ואמונה שאני מוצאת מקום חנייה קרוב לבניין ומה שהיה לי לבסוף זה שני מקומות חנייה פנויין רק בשבילי ורק הייתי צריכה לבחור איפה, מדהים נכון???

kikona126

New member
רוצה לשמוע משהו יותר משעשע?

היה לי חלום לפני יומיים שנעלם לי קלף בחבילת קלפים, קלף העולם... ואני מחפשת אותו ומחפשת ולא מוצאת, גם לא מתי שהתעוררתי. והיום, אני הולכת במרכז השכונתי, ומה אני מגלה בחנות ספרים? ספר (שהוא בכלל לא ספר טארוט) שעל הכריכה שלו יש ציור כמו של קלף העולם.

ע ו פ ר ה

New member
חחח

לי זה קורה עם אוכל. אני קונה בכמויות ולא מבינה מדוע. שתבינו: מאוד מצחיק לראות אותי עושה קניות, כי אני מתייעצת עם המדריכים האישיים שלי מה לקנות וכמה. בקיצור, מגיעה הביתה עם הקניות ותמיד מגיעים אורחים. באהבה עופרה

YOO10

New member
ואולי זה סתם הכיף להאמין בצירופי מקרים

וליחס להם משמעות אלוהית כול שהיא. תחשוב טוב לרגע מה עוד קניתה בבית המרקחת ? האם אתה קונה או קניתה עוד דברים שאין בהם שימוש ? כמה פעמים בחורף הייתה מצונן ? ועוד... ועוד... המוח רואה רק אחוז אחד במודע. הוא מסנן לך 99% ממה שאתה רואה או שומע כך שהרבה יותר קל לו לראות צירופי מיקרים וליחס להם כוחות מופלאים.

ברור

אני לרגע לא חשבתי שזה איזה משהו אלוהי או כוח המחשבה או משהו כזה. פשוט סיפור מעניין.

BOSS77

New member
הוא ממש לא התכוון שהיה פה כוח עליון או אלוהי.

הוא רק התייחס למונח "אלוהים" כמטאפורה ותו לא. וחוץ מזה, זה לא המוח שמפעיל פילטרים שמסננים כ- 99% מהמידע שאנחנו קולטים. זה המיינד שעושה את זה. יש הבדל בין השניים, (brain vs mind) אתה יודע.

יש כאן את ענין הביצה והתרנגולת

יכול להיות שקניית תרופות למחלה מסוימת יצרה את המציאות והמחלה, אבל יכול להיות שהמציאות רמזה לך שאתה הולך לחלות במחלה מסוימת ובגלל זה קנית את התרופות. (ויכול להיות מאוד שזה היה רק צרוף מקרים, אף על פי שנסיון החיים שלי הוציא את המילה "צרוף מקרים" מהלקסיקון שלי)

למעלה