שמעו משהו מגניב

JOE KALIBER

New member
שמעו משהו מגניב

יש לי חבר שמנגן גיטרה כבר איטזה שלוש וחצי שנים ולפני שנתיים הוא התחיל חשמלית, ובגלל בעיות תקציב הוא נשאר תקוע מאז הפנדר סקוויר שלו בכל מקרה מישהו היה חייב לאבא שלו טובה וזה מה שהוא עשה הוא לקח את הסקוויר שלו למעבדה ועושים לו שם טיפול ענקי בגיטרה מחליפים את כל החלקים בפנוכו של הגיטרה, מוסיפים את איזשהו מצב לפיקאפים (אחד שאצלו באמת ירגישו את השינוי), שמים לו גשר צף, נועל מיתרים (או איך שלא קוראים לזה), מחליפים את המותח מיתרים באחד הרבה יותר טוב, מורידים את האקשן וכל דבר אחר שאפשר להחליף... נכון מגניב?? עוד מעט הוא גם יקנה פיקאפים חדשים ויתקינו לו אותם שם... וכל זה בחינם!! בכל מקרה.. נכון שזה מגניב?

wiz

New member
הכל נחמד מאוד...

אבל העץ נשאר אותו *** שסקוויר שמה... לא היה עדיף כבר לארגן כיטרה חדשה, במקום כל הבלגן ? אני מאוד מקווה שהוא ישמח מהתוצאה, ושהגיטרה תישמע טוב. ובלי קשר לזה, כל הרעיון של המעבדה פשוט ענק! הלוואי עליי כזה טיפול בחינם...

JOE KALIBER

New member
נו זהו

שבהתחלה התכוונו פשוט להביא לו איזשהי גיטרה אחרת אבל היה עם זה בעיה אז פשוט שיפצו לו אותה.. וחוץ מהעץ הגיטרה הזאת תהיה מצויינת.. נראה לי, בכלל זה נשמע מצחיקסקוויר עם גשר צף זה בטח נראה ממש מוזר...

wiz

New member
אממ.... דבר ראשון

באתר של פנדר (בחלק של הסקוויר). ודבר שני - בקטלוג של סקוויר (הם שמו בכל קטלוג 2 מדבקות יפות שאפשר להדביק על הקייס - רעיון נחמד מאוד...).

wiz

New member
הנה לך...

לינק לאתר הרשמי (גיחוך, גיחוך) של סקוויר... ד"א, יש להם גם גיטרות 7 מיתרים, והם די התקדמו הייתי אומר. מבחינת רעיונות כמובן, לא איכות...

למעלה