שמעו... לא מוצאת חן בעיניי

ufo11

New member
שמעו... לא מוצאת חן בעיניי

השתיקה הרועמת הזו במשך היום... איפה אתם? הלו? מישהו בבית?

moshavnikit

New member
אני פה עכשיו

הייתי בכדורסל עם חבר שלי, עוד מעט אכנס להתקלח וזה סדר היום: 17:00- הולכים לסבא שלו כוכב נולד 2- אני לא יודעת באיזה שעה זה 22:00- באולינג כשחוזרים, אם לא נהיה עייפים נראה שרק, ואז לישון :0) שבת שלום!

ufo11

New member
פששש.... יפה יפה... כדורסל זה טוב!

כוכב נולד 2 גם טוב:))) באולינג גם מגניב שרק? לא ראיתי

Blueberry Kiss

New member
שרק זה סרט מדהים!!!

יואו, אני כל כך אוהבת את הסרט הזה אבל מושי (מעכשיו אני אקרא לUFO, החבר שלי, מושי בפורום) לא הסכים לראות אותו איתי..

ufo11

New member
בטח שאני רוצה לראות אותו איתך!פשוט

שבאותה פעם שרצינו לראות לא הייתי מסוגל לראות כי הייתי צריך להשאר ער כל הלילה וזה היה עשוי להרדים אותי... לא בגלל שהסרט משעמם, אלא בגלל שישבנו בלי אור כדי לראות טוב ואת יודעת כמה מהר אני נרדם.. אנחנו עוד נראה את הסרט הזה ביחד!

qt1

New member
מושי? ../images/Emo8.gif ככה נרדמים ל../images/Emo20.gif../images/Emo35.gif

מי נרדם בשרק??? נו, נו,נו
היה לי יום מאוד עמוס,בקושי הייתי במחשב ועכשיו הבן שלי מבקש ממני לצפות ב'אקדמיה לצחוק', אני אנסה להחזיק איתו מעמד למרות שאני כבר מתה לקרוא את כל מה שכתבתם , לברך את החדשים ולהגיב במקומות שיש לי מה לכתוב בהם. שבת שלום לכולם חיבוק

Blueberry Kiss

New member
מושי עכשיו אצלי, אז אני אגיב בשמו

(כי הוא עסוק עכשיו בלאכול אוכל שאמא שלי הכינה...) הוא פחד להרדם בשרק כי זה היה לילה שהוא היה צריך להשאר ער בשביל הבדיקת EEG שלמחרת, ונשארתי איתו כל הלילה לארח לו לחברה... אבל הוא פחד להרדם במהלך שרק, אז דחינו את זה לפעם אחרת ש...עוד לא התקיימה. ומושי מוסר ד"ש.

למעלה