שמעו חברה.......

COW COW

New member
שמעו חברה.......

הפורום דיי תקוע אז חשבתי אולי לעשות שירשור תמונות שלנו כשהיינו קטנים. אז אני יתחיל.

sHotZy M

New member
איזה חמודדדדד! ../images/Emo6.gif

הבעיה היא שאני לא יכולה לשים תמונות שלי כילדה קטנה בפורום כי אין לי כאלה במחשב ואין לי סורק אז אני אצטרך ללכת לחברה שלי או משהו אבל אני אנסה לשים.... אחלה רעיון! איזה חמודון יאללה!.....

חחחח איזה בובבבבבבבבבב

בן כמה אתה היום?! o_O אהמממפפפ...לי יש בעיה לגבי שליחה של תמונות לפורום אבל יש לי תמונות שהייתי קטנה...=)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פוזה שיווווו מעולה! :)

טחח..טופ הנה אני..

תמונה של עכשיו אני עוד מעט ישים...כשהתמונות יתפתחו עם הראסטות והכל.. בנתיים יש לי שלי שאני קטנה...חחח.....תסתפקו בזה...

DrKasperrrr

New member
חח כן..שמתי פה כבר כשהצטרפתי..שניה

חוצמזה פעם היינו חמודים עכשיו כבר לא אז אל תצפי ליותר מדי;] *חברים שלי אמרו לי שאני לא דומה לעצמי יותר מדי בתמונה הזאת אז קחי בחשבון

DidjiT

New member
איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםם

יווווווווווווו אתם כאלה מתוקים !!!!!!!!!!! ולרוני.. הוא כבר שם.. חפשי בקבצים..

תמונות של עדי המשתוללת בכפרים../images/Emo13.gif

אז ככה.. עדי בגללך אמא נתנה לי עונש בלי אינטנרט מחר...
אבל חפיפ..אני בטח יכנס בכל זאת..חח.להגיד שלום כי אני בדיוק עפה-לאמשנה... בכולופן עדי ניצלה אותי כפול 2!! הקטנתי לה תתמונות ואז היא סינג'רה אותי בהצעה ממממממש מפתה ליות השפחה שלה.. וכאילו-שאנייייי יסרב לכזאת הצעה?? מממממממ......למה נראה לכם??? חח..בקיצור היה לי ממש חבל להקטין תתמונות האלה כי הם הרבה יפות גדולות אבל לונורא...היא ממש בוביק
הנה קחו תראו תהנו

ועוד אחת..

ואי אפ פם לא עשיתי שרשור של 2 תמונות רצופ!! מי גאה בעצמה מי????? ממ..אההמ..בכולופן... עוד תמונה

למעלה