שמעו דקה---

שמעו דקה---

אין פה חבר'ה חדשים .. מזמן שלא הייתי בפורום .. תעדכנו אותי .. אם יש פה מישהו חדש .. ( עדיף עם היא בת ) ( יותר עדיף עם היא כוסית ..) ( למרות שאני חיי באשליות אין כוסית בטכני זה אחד תנאי הקבלה .. -"את לא כוסית "? אז סבבה התקבלת .. אבל תקנו אותי אם אני טועה ( הלוואי שאני טועההההה)

pure_as_fire

New member
מי חושב ככה?

זה עובדה ! פשוט מסתכלים סביב, לא צריך להיות גאון!

shimonev

New member
הוא לא חושב הוא בטוח

תשאלי כל בן בטכני והוא יגיד לך שמצב הבנות בטכני הוא

Sims girl 212

New member
הנה בנות כוסיות בטכני

יש מללללללללללללאאאאאא מללללללללללללאאאאאאא בנות כוסיות בטכני! סתכל בשכבה שלי: קטיה, טניה, זויה,מירי הקטנה, מירי (עפה), אינה, אני (כן אני חושבת שאני יפה למה מה קרה יש בעיות!? תשמור אותם לעצמך!), לימור ועוד מלא מלא מלא כוסיות!!!!!!!!!!! בשכבה י': אולגה, ולריה הנמוכה, ג'ניה, דנית ועוד.......... שכבת יא': רחלי, מיכל, עדי, חן ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא זוכרת את כולן אבל כל מי שרשמתי היא כוסית בטוח ויש עוד מלא כוסיות וגם מי שלא כוסית היא ממש חמודה ולא מכוערת!!!!!!!!!

shimonev

New member
טוב אני לי עוד מה להוסיף

אבל מדים מכערים את הבנות ואני לא מכיר בנות מן חיפה אז פירוט של השמות שלהם זה לא עוזר לי כל-כך

יהללל

New member
שוב זה../images/Emo3.gif

נתחיל בעובדה שגם הבנים בטכני לא נראים סוף
חוצמזה, זה לא שהבנות בטכני מכוערות, זה פשוט שאין כמעט בנות בטכני ומה הסיכוי שמישהי גם תהיה בטכני וגם תהיה יפה
קלוש, אה
יופי זה לא מה שעושה את הבנאדם
תחפש

Sims girl 212

New member
חחח עזבי... כמו ש....

כמו שאומרים בחתימה שלך: אף-פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ויגבור בעזרת ניסיון

Sims girl 212

New member
חחח עזבי... כמו ש....

כמו שאומרים בחתימה שלך: אף-פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ויגבור בעזרת ניסיון

Sims girl 212

New member
חחחחחחחח

אעלק אין כוסיות בטכני?! יאללה יאללה............ אני יכולה להראות לך בכול שכבה לפחות 5 בנות שהן כוסיות!!!!!!!!

llljn

New member
טוב...

תראי,אחרי שלומדים בטכני כל אחת נראית לך כוסית כי רף המשיכה יורד. פשוט הסיבות מעטות מאוד לכך שבת יפה תלמד בטכני. כשאני למדתי בטכני הייתה בת אחת שנראתה דיי טוב, ובאה ללמוד שם מסיבה מוצדקת. אין לך מה להתווכח עם עובדות.

למעלה