שמעו בדיחה

CHUCHU

New member
שמעו בדיחה ../images/Emo124.gif

רועה כבשים אנגלי הולך עם העדר שלו בשדה ליד הכביש. לפתע נעצר לידו בחור צעיר לבוש חליפת ארמאני, נעלי גוצ´י ורנג´ רובר חדש. הוא פונה אל הרועה ושואל אותו: "אם אני אנחש את מספר הכבשים שלך בעדר, אוכל לקחת אחד איתי?". הרועה מסתכל על העדר ולאחר מחשבה קלה מסכים. הבחור הצעיר פותח את הלפטופ ברכב מתחבר לג´י פי אס, מוריד תמונת לווין, מדפיס את התמונה במדפסת, מחשב את מספר הכבשים בס"מ מרובע, ולבסוף מוציא פלט עם התוצאה ואומר לרועה: "יש לך 1,632 כבשים". הרועה שוב מתבונן בעדר ואומר: "נכון צדקת" הבחור יורד מהג´יפ תופס את הכבש הראשון ומעמיס אותו מאחור. רגע לפני שהוא נוסע הרועה שואל אותו: "אם אני אגלה מה מקצועך, אוכל לקבל בחזרה את הכבש הבחור משיב בחיוב והרועה ללא היסוס אומר: "אתה יועץ". "איך ידעת", שואל הבחור? "זה פשוט מאוד", הוא עונה "אתם תמיד מופיעים מבלי שיזמינו אתכם, אתם נותנים מידע שכבר ידוע לנו, ואין לכם שמץ של מושג על הדבר שאתם מדברים עליו, ועכשיו אם לא אכפת לך אני אקח בחזרה את הכלב שלי

CHUCHU

New member
עוד אחת.......

המשפט בעיר שדה קטנה התנהל משפט בין שני צדדים במחלוקת. עורך דין התביעה החליט לזמן לעדות את אחת מקשישות העיר שתעיד לטובת האינטרס של לקוחו. היא עלתה על דוכן העדים, נשבעה לומר את האמת, ואז שאל אותה התובע: "גברת ג´ונס, האם את מכירה אותי?" "כמובן שאני מכירה אותך, מר ויליאמס", ענתה הסבתא החביבה. "אני מכירה אותך מאז שהיית ילד בגן. ובכנות, אתה אכזבה מאד גדולה בשבילי. אתה משקר, אתה בוגד באשתך, אתה מתמרן אנשים ומדבר מאחורי גבם. אתה חושב שאתה איזה כוכב עולה בשמי המשפט, אבל למעשה אין לך אפילו את השכל להבין שאתה סתם איש קטן שמזיז ניירות מצד לצד. כן, כמובן שאני מכירה אותך!". התובע נדהם ונאלם דום. לא עלה בדעתו דבר אחר לומר או לעשות מלבד לשאול אותה: "גברת ג´ונס, האם את מכירה את עורך הדין מטעם ההגנה?". והיא ענתה לו: "בטח שאני מכירה. אני מכירה אותו מזמן שהיה תינוק. נהגתי לעשות לו בייבי סיטר כשהוריו יצאו לבלות. וגם הוא מהווה אכזבה גדולה מאד עבורי. הוא עצלן, עקשן כפרד, ויש לו בעיית אלכוהוליזם. ובנוסף, הוא לא מסוגל לבנות שום מערכת יחסים מוסרית עם מישהי וגם הפרקטיקה המשפטית שלו היא מהאיכות הירודה ביותר שידעה המדינה הזאת. כן, בטח שאני מכירה אותו!". התדהמה שנפלה בבית המשפט פינתה את מקומה להמולה רבה, כשהקהל הנרגש ממהר להחליף רשמים על הדברים העסיסיים והמרעישים שזה עתה שמע. בשלב זה דפק השופט בפטישו על השולחן ודרש שקט. הוא קרא לשני עורכי הדין לגשת אליו ובקול שקט ונוקב, אמר להם, כשהוא לא מנסה אפילו להסוות את האיום שבדבריו: "אם מישהו מכם יעז לשאול אותה אם היא מכירה אותי, אני אשלח אותו למאסר על בזיון בית המשפט!"

CHUCHU

New member
ועוד אחת.....

ריגושים בחור אחד נפגש עם פסיכולוג ומספר: "דוקטור, חסרים לי ריגושים בחיים. כבר עשיתי הכל - צנחתי ממטוס, צללתי באוקיינוסים, טיפסתי על הרים, אפילו התחתנתי ובכל זאת משהו חסר". "יש לי בשבילך את הריגוש המתאים", אמר הפסיכולוג, "תמצא לך מאהבת" "בחייך דוקטור", נאנח האיש, "יש לי שלוש ועדיין זה לא זה". "בסדר", אומר הפסיכולוג, "עכשיו תספר את זה לאישתך".

CHUCHU

New member
ועוד..............

חייזרים חייזר וחייזרית סקרנים ביקשו לחקור את חיי המין שלנו, לצורך העניין קבעו עם זוג מקומיים, שיחליפו זוגות וישתפו בחוויות. החייזר ליווה לחדרו את המקומית, התפשט והמקומית עיוותה פרצוף למראהו המצומק, אל דאגה הסביר החייזר, סובבי אזני השמאלית והרי הוא מתארך כרצונך, סובבי אזני הימנית והרי יתעבה הוא כאוות נפשך, כל הלילה חוגגת המקומית כמעט תלשה לחייזר המסכן אוזן, בבוקר מרוצה ומותשת יוצאת לחפש את בן זוגה המקומי, היא מוצאת אותו עייף ומאוכזב. לפני שהיא משתפת אותו בחוויותיה הסוערות היא שואלת איך היה עם החייזרית הוא עונה לה באדישות: הם לא מבינים כלום בסקס, כל הלילה היא שיחקה לי באזניים...

Windbluesea

New member
הי צ´וצ´ו......

אל תגמור את כל המחסנית של הבדיחות בשירשור אחד.... שמור קצת לפעמים אחרות.

CHUCHU

New member
בדיוק עכשיו קיבלתי מייל....

והחלטתי לחלוק אותו איתכם....

CHUCHU

New member
הדברים החשובים בחיי.....

יום אחד הוזמן מרצה זקן מביה"ס למנהל ציבורי בצרפת (אחד המוסדות האקדמיים היוקרתיים ביותר באירופה כולה) לשאת הרצאה בנושא "תכנון זמן יעיל" - בפני קבוצה של 15 מנהלים בכירים בחברות הגדולות ביותר בארה"ב. להרצאה הוקצתה רק שעה אחת כדי "להעביר את החומר". בעומדו לפני חברי קבוצת האליטה המנהלית הזו - שהיו מוכנים לרשום כל מילה שתצא מפי המומחה המפורסם - העביר המרצה הזקן את מבטו ביניהם, אחד אחד, באיטיות, ולאחר מכן אמר: "אנו עומדים לערוך ניסוי". מתחת לשולחן שהפריד בינו לבין מאזיניו הוציא המרצה מיכל זכוכית גדול והניח בעדינות לפניו. אחר הוציא מתחת לשולחן כתריסר אבנים, כל אחת בגודל של כדור טניס, והניחן בעדינות, אחת אחת בתוך המיכל. כאשר התמלא המיכל לגמרי ולא ניתן היה להוסיף עוד אבן אחת, הרים המרצה את מבטו באיטיות אל תלמידיו ושאל: "האם מלא המיכל?" כולם השיבו "כן". שוב התכופף והוציא מתחת לשולחן כלי מלא חצץ. בקפדנות שפך את החצץ מעל האבנים וניער מעט את המיכל. אבני החצץ הסתננו בין האבנים הגדולות עד שירדו לתחתית המיכל. שוב הרים את מבטו המרצה הזקן אל הקהל ושאל: "האם מלא המיכל?" עתה אחד מהם השיב : "כנראה שלא". "נכון" ענה המרצה הזקן. חזר והתכופף והפעם הוציא מתחת לשולחן סיר מלא בחול. בתשומת לב שפך את החול אל תוך המיכל. החול מילא את החלל בין האבנים הגדולות ובין החצץ. פעם נוספת שאל המרצה את מאזיניו: "האם מלא המיכל?" הפעם ללא היסוס ובמקהלה, השיבו התלמידים המחוננים "לא!" "נכון" ענה להם המרצה הזקן. וכפי שציפו תלמידיו רבי היוקרה והעוצמה, הוא נטל את כד המים שעמד על השולחן ומילא בהם את המיכל עד לשפתו. המרצה הזקן הרים את מבטו לקהל ושאל: "איזו אמת גדולה יכולים אנו ללמוד מניסוי זה?" בחושבו על נושא ההרצאה השיב אחד הנועזים והזריזים שבין המאזינים: "אנו למדים שככל שהזמן שלנו נראה גדוש בהתחייבויות, אם באמת מתאמצים תמיד ניתן להוסיף עוד פגישות ועוד מטלות". "לא" השיב המרצה הזקן "לא זה, האמת הגדולה שמוכיח לנו הניסוי היא זו: אם לא מכניסים למיכל קודם כל את האבנים הגדולות, לעולם לא נוכל להכניס למיכל את כולם אחר כך"... דממה עמוקה השתררה באולם, כאשר כל אחד מנסה לתפוס את מלוא המשמעות של דברי המרצה. הזקן התבונן בשומעיו ואמר: "מהן האבנים הגדולות בחייכם? בריאותכם? המשפחה? ידידכם? הגשמת חלומותיכם? לעשות מה שאתם באמת אוהבים? להלחם למען מטרה נעלה? להינפש? לקחת זמן לעצמכם? משהו אחר?" "מה שחייבים לזכור הוא שחשוב ביותר להכניס קודם את כל האבנים הגדולות בחיינו, כי אם לא נעשה זאת, אנו עלולים לפספס את החיים. אם ניתן עדיפות לדברים הקטנים (החצץ, החול) יתמלאו החיים בדברים הקטנים ולא יישאר מהזמן היקר שלנו כדי להשיג את הדברים החשובים באמת בחיים. משום כך לעולם אל תשכחו לשאול את עצמכם את השאלה: "מהן האבנים הגדולות בחיי?" וכאשר תזהו אותם, תכניסו אותן ראשונות למיכל (החיים) שלכם".

CHUCHU

New member
בתנועת יד ידידותית , ברך המרצה הזקן

את מאזיניו ויצא באיטיות מן האולם.......

למעלה