שמעו את זה...

שמעו את זה...

אני ראוה שאנשים במצב רוח להגיב על שירים אז אני יפצח את פי שזמר והלל השיר נקרא קיץ 2001 ישבתי מול המחברת התחלתי לרשום ולזרום קיץ 2001 חם ולח כמו גיהינום שם דבר לא זז אף אחד לא מתעודד מזגן פוול ספיד על קירור עובד ממקלחת למקלחת מכנסיים נדבקות לתחת מעביר את השעות ממין את הדקות מסדר אותם אחת לאחת כמו בירה במקרר שותה בצי´לי אווט ראסטות עפות במאוורר חושב מה לעשות אבל מפסיק מיד אין כח למח מצלצל לי הנייד מהצד השני זו עינת או דנה אני מנסה חהיזכר מדרג את הבנדנה כן בסדר נשמה ניפגש באחת מה השעה בכלל למי בכלל אכפת אין סיבה לרוץ אין סיבה להתעורר קיץ 2001 יודב חושב ומשתחרר פותח את הTV הכלום נהיה מעניין מי ידע שמבט יכול כל כך לחרמן אולהי עד מתי תכה בנו השמש אלוהי כבר מתי נרגיש ת´גשם שוב בוקר עכרב מנותק מהמציאות שמש ירח זה מין חוסר ודאות מחכה כל דקה כדי להרגיש בן אדם אבל כרגע גם האופק נראה קצת מסומם פזמון: לא רוצה לעשות כלום אני אחד ממליון לא זז מהבית עד שיגמר השיגעון לא רוצה לעשות כלום אני אחד ממליון לא הולך לחבק עצים ולהילחם באוזון בחוץ רק פצצות ולא של מין בכלל רוצה להישאר זמין עוד פיצה מזמין לא תשנו את זה לרנצ´ הכסף אוזל שיט בזזזזז אני נעקץ שיר בלי מסר כדי להעביר את הזמן מילים בלי קשר עושה קצת סדר בבלגן ברדיו עוד שיר מעוצבן של איזה MC שלא מכניסים אותו לבנק מוריד ת´ווליום עוצם את העניים אחים שלי בא נדבר עוד שעתיים בנתיים תקשיבו לפזמון מה שבטוח זה לא יתן לכם המון פזמון: לא רוצה וכו´ ישנתי היתעוררתי שוב חזרתי לישון בלילה חלמתי על יונת השלום היא ונח שיחקו בתיבה עשתה לו מארס בפה בכלל היה לה גרס מין תחושה של פחד מהאוויר מין סבל שהוא רק הולך כולם צועקים ת´חזיר יא חזיר בא נשיר תפזמון עד שיעלה לי רעיון לא רוצה לעשות כלום סתם סתום בלום עוזבו אותי לבד בחדר אטום רק דקה תנו לי עוד שורה להשחיל ועוד עניין קטן להבהיר השיעמום מוביל לפשע אחותי ואחי הנה מרוצים יש גם מסר חינוכי זהו זה השיר מקווה שאהבתם ואם לא... חבל!

Mc chameleon

New member
../images/Emo45.gif

אחלה של שיר! אבל... כמו שכתבת "שיר בלי מסר כדי להעביר את הזמן"... לפעמים זה נחמד שאין בשיר מסר והשיר בא רק להעביר באמת את הזמן, אבל קראתי גם את השירים האחרים שלך ואני חושבת שאתה מסוגל ליותר וכדאי לך לנסות לעבור לשירים עם מסר. רואים שיש לך את זה "ואם תשקיע גם אתה תצליח" (ציטוט מפי הסאב) keep on moving אלינור

תודה ואת צודקת ... ../images/Emo45.gif

אני עובד עכשיו אם חבר עלשיר ט-עים אם המון המון מסר יש למה לצפות

2 דברים....!!!

א. בחיית אני מתנצל שאני ניג´ס אבל תגיבו לי על השיר ב. אתם יודעים אולי איפה אני מוצא מילים של מיק למקס 2?

ICANNt

New member
בחייך אתה רק מקלקל לעצמך

למה סתם לנדנד ולהיות פתטי עם כל ה"תגיבו" "בחיית" "אני מתחנן" מי שרוצה יגיב מי שלא לא ובטח שלא יגיבו יותר אחרי שיקראו את התחנונים האילה

mc mystic

New member
שחר אחי היקר..... ../images/Emo45.gif

אין לך מה להתנצל על כל הבקשות שלך, זה לגטימי לגמרי וזה מובן שתרצה ותחשיב את דעתם של אנשים פורום לכן נדנד ונדנד ונדנד ונדנד....כמה שרק יתחשק לך:) לגבי השיר, הוא מהטקסטים האלה שישר אתה מדביק להם ביט וככה קורא אותם (לפחות במקרה שלי) ואם הצלחתי לקרוא את זה כמו שיר אז כבר הכל טוב:), אבל זה לא העיקר. זה שיר קליל עם פלווו (עם כמה תיקונים) ושישר מתחברים אליו כי כתבת על משהו שמתרוצצץ לכולם במחשבות. טוב אני לא אזיין לך את השכל יותר מדי אבל בתאכל´ס השיר קליל וטוב, ואם תשקיע בביט מצחיק כזה וטוב יצא לך אחלה של דבר. רק תשים לב שלקראת הסוף אתה קצת מורח את הנושא (חוץ מהשורה האחרונה שהיא סבבה) רוני (שתמיד יהיה לה דעה על כל דבר....:) )

תודה כפולה אחותי ../images/Emo45.gif

א. עד העידוד (הייתי זקוק לו) ב. על הביקורות ככה:יש לי כבר ביט מוכן עליו וזה באמת פצצה ובקשר לסוף אני יודע שיש שם בעייה אני עדיין עובד על זה שגם יצא טוב וגם יכנס לי כמו שצריך לביט שוב פעם תודה גב שבור

mc mystic

New member
שחר אחי היקר..... ../images/Emo45.gif

אין לך מה להתנצל על כל הבקשות שלך, זה לגטימי לגמרי וזה מובן שתרצה ותחשיב את דעתם של אנשים פורום לכן נדנד ונדנד ונדנד ונדנד....כמה שרק יתחשק לך:) לגבי השיר, הוא מהטקסטים האלה שישר אתה מדביק להם ביט וככה קורא אותם (לפחות במקרה שלי) ואם הצלחתי לקרוא את זה כמו שיר אז כבר הכל טוב:), אבל זה לא העיקר. זה שיר קליל עם פלווו (עם כמה תיקונים) ושישר מתחברים אליו כי כתבת על משהו שמתרוצצץ לכולם במחשבות. טוב אני לא אזיין לך את השכל יותר מדי אבל בתאכל´ס השיר קליל וטוב, ואם תשקיע בביט מצחיק כזה וטוב יצא לך אחלה של דבר. רק תשים לב שלקראת הסוף אתה קצת מורח את הנושא (חוץ מהשורה האחרונה שהיא סבבה) רוני (שתמיד יהיה לה דעה על כל דבר....:) )

למעלה