שמעו את המעבולה:

שמעו את המעבולה:

היא אומרת: "I like sushi - the best of all besteses, and I like... erm... pasta, and I like chicken, and I like mashed potatoes, and I like Taco Bell, and I like it - BIG BUTTS and I can't deny!" הרגה אותי

נצל"ש לגב' ישראל..

אני רוצה לתת לאלה את השם של הראיון של אנסטסיה עם המראיין החרמן! את זוכרת? אני רק נזכרת אני נקרעת מזה.. "למי יש קרטון?!" ואיך היא חשבה שהמיקרופון זה הזין שלו חחחח.. אז למי שיש, תכתבו כאן את השם של זה כדי שאלה תוכל להוריד באימיול [:

הטלויזיה שלנו פתוחה הרבה ב-vh1.

מראים אותה הרבה יחסית. כל פעם כששמים את הקליפ אני מתלהבת מחדש ומגבירה את הטלויזיה.

מישהי 111

New member
ואותי לא שואלים אם יש לי את הראיון

הזה? זדיינו כי יש לי אותו.... אבל על המחשב הקודם (הוא אצלי, אני פשוט צריכה לצרוב ולמי יש כוח?) אבל לא ביקשתם, כך שבכלל אין לי למה להתאמץ
אבל יש את זה באימיול, סתם שתדעו...

עדי!!!

כן ביקשנו ממך!!! יש שתי עדיות אז משתיכן וזה היה מכוון גם אלייך!!!! בבקשה תצרבי!!את תעשי טובה לאנושות!! בבקשההההההה אני מתחננת! זה כ"כ חשוב!!!

adii1201

New member
אני לא חושבת שיש לי אותו...

אני צריכה לבדוק אבל אולי עדי השנייה יודעת איך קוראים לו... אם יהיה לי אני אומר לכם

מישהי 111

New member
זה לקוח מה-DVD.

ומה זה נקרעתי מזה. ומה אתם חושבים שאני משחקת בקקה ופיפי? אני בצבא.. כאילו דה?!?!? נראה לכם שלא הייתי כותבת לכם אם הייתי פה. זהו, נגמרה הרגילה. שבוע הבא אני יוצא למן שלשו"ש לא שלשו"ש. כלומר חוזרת בשלישי, נשארת גם רביעי ואז בחמישי במקום לנסוע לבסיס יש לנו יום ספורט. אבל הוא עד הצהריים והוא ברעננה. שזה הרבה יותר קרוב לבית. נראה, אולי נקמבן אוטו או הסעה לשם. מחרתיים יום הורים. קיצר, קקה... במקום שלשו"ש תראו מה יש לי... אבל אני באפטר.

עדי בכינוי מישהי111 את יכולה לשלוח

את הסרטון הזה של אנסטסיה שביקשתי???

למעלה