שמעו אני צריך עזרה

audi_TT

New member
שמעו אני צריך עזרה

אני צריך שתפרשו לי את החלום הזה אז ככה הולך: אני מפקד הצבא של היער במלחמה נגד העיר אז הייתי בבית עם עוד כמה אנשים כדי לעשות תוכנית וראיתי איזו ילדה אחת מדהימה אז אמרתי לה שאני רוצה לראות אותה בחוץ וגררתי לה את הכיסא לבחוץ היא קמה והתחלתי לנשק אותה על הצאוור עליתי ללחיים ואז צרפתית התנשקנו כמעט 10 דקות ואני כמעט גמרתי במיטה בגלל זה אז ממשיכים בבוקר שאחרי הקרב נערך ביער. פתאום נפלו קלפים מהשמיים אשכרה קלפים אז אספתי כמה שיכולתי שאני רואה שהמפקד של העיר אוסף גם פתאום אני רואה שאנחנו ניצבים מול הר ענקי ולמעלה היה איש אחד שהפיל אורות צהובים ופתאום כל הקלפים שלי הפכו ללוחמים חזקים וזאת שהתנשקתי איתה יום לפני היית שם גם אבל לה היה את הנשק הכי חזק נשק מדהים והתעוררתי. הסוף אז אני מבקש תנסו לפתור לי את החלום כי אני משתגע שלכם רותם

חלמן

New member
שגיאה

סתם.. אתה הגעת למקום הלא נכון... פה זה פורום חלומות צלולים.. פה לא מפרשים חלומות.. יודע מה .. ניתן לך עצה.. לך לפסיכולוג!! סתם בצחוק... ביי

audi_TT

New member
אבל אתה לא מבין

זה היה חלום צלול לגמרי איך אתה חושב שנישקתי אותה צרפתית?

חלמן

New member
אחי...

אני ממש לא מבין... עוד לא חלמתי חלום צלול... לא יודע... !!! אלון ווראיטי וכל החכמים תעזרו לבן אדם.. !!!

שריר

New member
חלום צלול=אתה מבין שאתה חולם

וזה שנישקת את הצפרתייה לא אומר שהבנת שאתה חולם

Real Dream

New member
אם לא ידעת שזה חלום

אז זה לא היה חלום צלול! בחלום צלול אתה מבין שאתה חולם ופועל מתוך רצון מודע. וחוץ מזה, גם אם, נגיד זה היה חלום צלול, וגם אם, נגיד, לחלומות רגילם יש פירושים, בשום פנים ואופן לא יכול להיות שלחלום צלול יש פירוש. תנסה לפרש את מה שאתה עושה כשאתה ער, ותבדוק אם זה אפשרי...

shabaz

New member
או או או...אני יודע

אולי אתה פשוט חרמן מדי..לפי דעתי זה היה חלום כחול... הקלפים שאספת היו בעצם קונדומים... והמפקד...הוא גם רצה אותה... הקונדומים שהפכו ללוחמים...אתה מבין מזה הנשק הכי חזק...זה מעניין...אבל אני יודע את הפירוש...היא הייתה דראגקווין מקווה שעזרתי לך

shabaz

New member
אה....

זה היה חלום צלול? לא נורא...קרה לכולנו (לי...ולבלייד שלא זוכר כלום מזה)

למעלה