שמעו, אני מוריד את הסקר של הציטוטים

shain 54

New member
בקשר לסקר,

לדעתי המשפט הכי מוחץ בסידרה היה בריב על הקרקרים והוא צעק: "where Is my icecream´ I want my icecream, I want my ice cream"

Crichton

New member
ציטטות אהובות!

נא לשרשר פה ציטוטים אהובים מפארסקייפ, ועל האחרים לנסות לנחש מאיפה זה לקוח. אני התחיל: "You´re not getting the toaster!" אהבתי את המשפט. מישהו יכול לנחש מאיזה פרק ועונה? (תאור של הפרק מספיק...)

kelebrin

New member
שמעו, אני מוריד את הסקר של הציטוטים

כי זה באמת היה דפוק, אבל.... אני מציע לכל אחד לכתוב (בפתיל אחד, כמובן!) את הציטוט האהוב עליו.

Crichton

New member
הנה עוד אחד

"My children, my teachers, my loves.... there is no guilt... there is no blame... only what is meant to be...." לא הייתי אומר שזה קשה...

metal_slug

New member
חהחה, זה היה פרק גדול

"I`m also considered quite handsome"

metal_slug

New member
Freak out אם אני לא טועה...

Crichton : "Use the tractor beam on that ship" Pilot : "trac tor beam"? Crichton : "You know, that thing you used to bring my shuttle to the docking bay". Pilot : "Oh, a docking web?"

metal_slug

New member
עוד אחד...

Crichton : "He took Wynona! I can`t believe he took Wynona!" Dargo : "Yes, but he left this ADORABLE jacket".

kelebrin

New member
אז מאיפה הטוסטר, אני מודה בצער רב

שאני לא יודע מאיזה פרק בא הציטוט...

Crichton

New member
תגובה

הציטוט בא מעונה שתיים, מטרילוגיית הנסיכה (שקרייטון מתאים לה מבחינת דנ"א, והוא צריך לעמוד כפסל במשך 80 שנה). כאשר הוא היה על ספינה, הייתה איתו מין משרתת של המלכה, והוא אמר לה שהם יהיו עשירים והוא יקנה לה טוסטר. אחרי שהיא בגדה בו, הוא אמר לה: "You´re not getting the toaster!"

למעלה