שמעו איזה צחוק

netaK

New member
שמעו איזה צחוק

אתמול אני וחברות שלי היינו במסעדה (קולומבוס בהרצליה פיתוח-ממולץ!!!) ואני כזה הזמנתי קינוח, וקיבלתי עם הקינוח כזה כינור קטן משוקולד בהתחלה הסתכלתי עליו במבטי שנאה ואח"כ פשוט אמרתי כמה שאני אוהבת כינור וכנרים =] חברות שלי לא הבינו מה עובר עליי ...חחח נטע (ששומעת כרגע את פסקול העונה השנייה עם אבא שלה...)

netaK

New member
חחח..שנאת אמא?

הוא רוצה לשמוע...אני כבר שמעתי מיליון פעם =]

netaK

New member
יאאאאאאאאאאאלה

משעמם לייייייייייייייייי בואו נעשה משהווווווווווווו

לא ידוע...

אבא שלי בכלל לא יודע מזה הכי גאים! הוא רק יודע שב-23:35(ליתר דיוק-23:37)אני נועלת את החדר ולא יוצאת משם אפילו לשנייה, ולא פותחת את הדלת עד 00:20... אמא שלי יודעת כי הסברתי לה...(רק ת´שם לא מה קורה שם)

maayan15

New member
שלי שניהם יודעים....

ואבא שלי לא אוהב את העובדה שהם הומואים ואמא שלי סתם חושבת שזה טיפשי אבל אני לא מסתירה כלום מהם...ואפילו ניהלתי עם אמא שלי ויכוח על זה שגייל הארולד הרבה יותר יפה ממרלון ברנדו (האישה בת 47...למה אתם מצפים??)...

HiLaloSh

New member
שלי..

ההורים שלי יודעים כי אני לא יכולה להסתיר את זה רק מההתלהבות שעוד כמה דקות זה מתחיל.. בהתחלה גם אני הייתי סוגרת את עצמי בחדר עד שכבר הגיע לשלב שנכנסו לאט לאט התחלתי לראות גם בסלון ופתאום אמא שלי מתיישבת לידי.. אבל לא איכפת לה שאני רואה את זה.. גם לאבא שלי.. כי אני כבר ילדה גדולה!!!

Lolly p0p3

New member
אבא שלי

יודע.... טוב... בטח כבר עדעתם את זה...חחחחח נראה לי שגם אמא שלי יודעת.. לא אכפת לי.... בהתחלה.. אבא שלי גילה שזה מעל גיל 17 והוא לא הרשה לי לראות והתחלתי להתבכיין לו ואז הוא הרשה לי =]]

למעלה