שמעון פרס נחשף

זסבה5

New member
שמעון פרס נחשף

תמיד התקשורת ניבאה לו המוני מנדטים ותמיד התברר שהתקשורת שיקרה , למה תמיד התקשורת מלקקת לשמאל קיבינימט ? זה מה שהם עשו גם עם מפלגת קדימה , ניבאו לה 38 מנדטים ובסוף קדימה קיבלה 29 (אחרי שטיפת מוח תקשורתית לטובת קדימה) למה התקשורת כזאת שמאלנית ? למה תמיד מציגים את הערבי כמיסכן ? למה לא מספרים על הערבים והבדואים הגנבים ? תמיד נוח לתקשורת להציג את "המתנחלים" כגורם שלילי בו בזמן ש"המתנחלים" הם מחזיקים את המדינה , ושומרים על שטחים יקרים שאלמלא אותם שטחים ביהודה ושומרון - הערבים הו תופסים שליטה ומשגרים עלינו קאסמים כמו שהם עושים מרצועת עזה ושטחי גוש קטיף. אולמרט צריך לנשק את הרגליים של כל מתנחל ביהודה ושומרון . כי אלה גיבורי ישראל שמתפרסים על כל שטחי אדמות ישראל !!!!

nightwish44

New member
.

כן ואני צריך כמו איזה אבטשני"ק מזדיין לשמור על המתנחלים בחברון לדוגמא שרק קוראים לי נאצי זורקים עליי אבנים וביצים ובאים אליי בטענות על כל דבר שאני לא עושה.......

dov12

New member
זר לא יבין

בקרוב גם לי בפסח אני בחברון במיל. וממתין לברירת המחדל שלהם שם בשכונת אברהם אבבינו. או בשכונה אחרת . מצפה לראות את הששרמוטטטטטטטטטטטטה המתנחבלת . ולצחוק לה בפנים. לפחות אכלנו אותה בליל הסדר . אז שיהיה לפחות בפאנן

nightwish44

New member
מן הסתם

אני ביליתי בחברון הרבה זמן משירותי הצבאי ונכון שחברון זה משהו מיוחד אבל עדיין...... ולגבי קסמים כן צריכים להגיב להם ולא לתת לאנשים שלנו להיפגע אבל תחשבו שניה על כמות הפגועים שלנו מהקסמים ותראו שזה לא הרבה יחסית ללפני הנסיגה...... הבעיה היחידה שם זה שאנחנו לא יודעים כמה הם מתחמשים שם עכשיו מצד שני גם כשהיינו שם לא ידענו יותר מדי

רק לכבוש

צריכים לכבוש את כל רצועת עזה ולהקים שם מאחזים יהודיים . זה שמשאירים את השטחים בידיהם של ארגוני-טרור שבונים שם כעת מפעלי טרור זה אסון .

dov12

New member
לספר לך?

תושב שילה רצח את 4 הפועלים שלו רק לפני שנה וקצת. ומה עשה המתנחבל אח"כ זה סיפור אחר הוא התאבד ב"ה פחות מחבל להאכיל. לספר עוד? מחבל ישראלי בשליחות רצח רוה"מ ישראלי !!!!

revengen

New member
המתנחבל השני שמו הוא עדן נתן זאדה

שב4 באוגוסט 2005 רצח ארבעה אנשים בשפרעם. הרשימה ממשיכה רק תבקש..

dov12

New member
נרצחו רבים וחלקם בגלל שיחרר יאסין

ע"י נהנתניהו

revengen

New member
דיי לדמגוגיה הוא לא שאל כמה יהודים

לא התעלמתי מהההרוגים היהודים ואני לא אתעלם , אך הוא לא שאל הרי כמה יהודים נרצחו הוא שאל כמה פיוגעים היו של יהודים

למעלה