"שמעון" למי שזוכר...

תמי57

New member
"שמעון" למי שזוכר...

הוא צלצל וזה נגמר. אמרתי לו שמי שלא מכבד את ילדיי לא מכבד אותי, אהבה מתבטאת לא רק במילים, בלה בלה בלה...לא יכולה להיות במצב שאני צריכה להיות דרוכה כל פעם שהוא נמצא בסביבת הילדים שלי.... הוא לא צלצל להתנצל. הוא קיווה באמת שהפעם "אחליק" אותה. אם היה אומר דבר אחד שהיה לעניין, שהיה מביע חרטה... אבל לא. עכשיו השאלה איך להירדם בלילה כאשר העתיד לבד עומד בפניי...

קטי30

New member
תרדמי מצויין רוצה מצנפת../images/Emo199.gif../images/Emo35.gif

עשית מה שטוב לך לקחת פיקוד ועמדת לטובת הילדים שלך אני הייתי ישנה אחלה בחלה ובאשר ללבד ??? תאמיני לי הוא לא מפחיד כמו שהוא נשמע צריך רק לדעת איך לקחת אותו אז... הכל נראה אחרת

ערסlight

New member
מצחיקה את

מי שבוחר להיות תגובה ולא יוצר של המציאות... צפוי להיות במקום שבו את נמצאת. בגן [ילדים] היו שמים אותך בפינה ואומרים לך "לחשוב על זה". אולי משהו מעשי ללילות ללא שינה. ושתדעי לך... שמעון נחשב לשם מאד מכובד בחובתי"ה.

יערית

New member
הגזמתתתתתתתתתתת תמי

את משוחררררררררררררררררררררררררת מעונשו של זה! לאט לאט תאספי את עצמך ,תכאבי תכאבי זה בסוף זה ישתחרר.

ורד 3

New member
כלומר

לא ממש הופתעת מתגובתו של "שמעון " ...מאחר והוא טיפוס שלא ממש נוהג להתנצל לאחר שטעה...ואת רגילה לכך.... ציפית שיתנצל ..למרות שהוא לא הטיפוס...והוא קיווה שתחליקי אותה כמו בפעמים קודמות....... מסקנה: אי אפשר לשנות את שמעון ....זה שמעון בכבודו ובעצמו...... תמי צריכה להבין עם כל הקושי ולמרות שמדובר בשש שנות חברות ...(ואני לא אומר שהזמן יעשה את שלו ...כי זו תשובה הכי מבאסת.... למרות שיש בה מן האמת..)....שזה מבוי סתום...זה או להשאר בגיהנום או לחיות בגן עדן..... ובלילה אפילו אם קשה לך להרדם ויהיה קשה...תחשבי שמחכה לך בוקר חדש עם עתיד טוב יותר.....וסה"כ הרווחת ... אלו היו 6 שנים ולא יותר...וכעת יש לך עוד שנים יפות ונפלאות....לומר לעצמך.."תמי את שווה ומגיע לך להיות מאושרת עם אדם שיקבל אותך ואת ילדייך....וידע לומר גם סליחה כשצריך....." ~דעתי~

תמי57

New member
הופתעתי

כי חשבתי שינסה לעשות או להגיד הכל... וברגע שזה לא קרה והוא אמר דברים כ"כ לא לעניין, החלטתי באותו כרגע שדברים לא ישתנו.... אני מרגישה חזקה עם החלטתי (והרי עשיתי זאת פעם אחת בעבר כשהתגרשתי מהאקס שלי) אבל כיום אני בת 47... כבר לא בת 20...

יפה לך האסרטיביות

באמת לא לקחת ללב תגובה כמו של ערסי... יפה שאת יודעת לשים את הקו האדום התחתון..ועד לפה. תכירי גבר אחר שידע לפתח מערכת יחסים הדדית עם כבוד בינו לבין ילדייך. ובטח לא אחד שמתעלל מילולית...

ואני מבסוטה...

מהדרך הקלילה בה קבלת פה תגובות שונות ומגוונות... וחוש ההומור שלך עם ה
"שמעון". לדעתי את טיפוס שירדם מהר מאד בלילה...ואפילו לא רע.

יערית

New member
את האמת

ורק את האמת סו הלפ מי גוד-היא כבשה אותי עם הקלילות וההומור לצד נושא כאוב,כמו שאומרים נכנסה בלי הרבה רעש אל תוך שורות הבית וזו הרגשה בוגרת ונעימה. גם אני חושבת כמוך,יש בה יכולות לעבור כל קרש חוסם:))

ורד 3

New member
אני חטפתי

אחושלוקי שפעת.........אני מדבקת מאדדדדד.. ראו הוזהרתם....... אפצ'י.......

יערית

New member
איטצ טייק ואן

נו נווב ואן-לא תאומות זהות,אבל יש כמה זוויות עם אותה השקפה וראייה

למעלה