שמעוווו....

sharon002

New member
מה לעשות

בניגוד אלייך יש פה כאלה שעובדים או גולשים או מסדרים תבית(חדר) ורק בערב שיש זמן אז מציצים בפורום.

ILANA360

New member
חחח

שרון תפלא אני דווקא עכשיו עובדת במחשב!! ות'בית אתה יודע איזה באלגן עושים לי פה האנשים האלא... ומה לגלוש??חח היום אין כלום.. מחר יש!!!! עם אני לא הולכת מחר אני מתאבדת אני מתה משעמום אני בדודה לים כבר 3 ימים1!!

קרנו

New member
ויש כאלה עם מועדי ב' באוניברסיטה

שאם הם נכשלים בהם מאריכים את התואר בשנה, כיף ?

sharon002

New member
אני מתפלא

לא ידעתי שלכתוב בפורום זה נקרא עבודה, אבל עם את אומרת. רק שתדעי שאתמול (יום שני) היו גלים טובים,והים מלא מדוזות. אחותי קבלי עוד תמונה מהמדריך שלך.

sharon002

New member
אני מתפלא

לא ידעתי שלכתוב בפורום זה נקרא עבודה, אבל עם את אומרת. רק שתדעי שאתמול (יום שני) היו גלים טובים,והים מלא מדוזות. אחותי קבלי עוד תמונה מהמדריך שלך.

jKiTTiE

New member
אתמול באמת היו גלים טובים

אתמול שהייתי בכפר המוזיקה ראיתי כמה גולשים והלכתי לבקש מהם לתפוס גל אחד אין הגלים אתמול היו פיצוץ =]

sharon002

New member
בפיק

היגעתי בשעה 19:00 ובדקתי איזה גלשן חדש שלא עבד טוב במים.

ILANA360

New member
לא זה!! חחחחח

אני עובדת אצל אבא שלי במחשב אבל משעמם לפעמים אז בפורום במקביל..ומה גלים אמרו לא היה:( גם רק עכשיו לקחתי תגלשן לתיקון..מחר נאי חייבת ללכת אמרו יש משו טוב לערב כן? ושרון עשיתי כבר תיקיה של תמונות שלך חחחחח

בואו נעשה שרשור של..

המקרה הכי גרוע / מפחיד / מוזר / מטורף שקרה בים או מחוצה לו עם הגלשן

ILANA360

New member
רעיון מגניבבב

אממ אז ככה הכי גרוע : בא איזה גל צונמי כזה הוריד לי את כול החזייה..עד היום היא בים איפהשהו ..בעסה זה היה של אוניל חחחחחחח הכי מפחיד :נכנסתי בשובר גלים , דפקתי תגב.. הכי מוזר : ההיתי במים ואז אני קולטת קולטת כול מיני רעשים של "בלופ" אני מסתכלת והיה לי פלפון..:(..נדפק הכי מצחיק : לראות את חברה שלי "גולשת" על הקצף ונישבר לה גלשן חחחחחחחחח עד היום הוא בתיקון אגב אבל הכי הכי הכי הכי מצחיק זה לראות את שרון מנסה לגלוש חחחחחח סתם אחי אתה תותח על!!

:[

לא הייתי הרבה בים אבל! גרוע: נכנסתי במדוזה בדאקדייב וכל הצד השמאלי שלי בגוף צרב מוות שלושה ימים..

sharon002

New member
רעיון יפה אז הנה אני

המקרה הכי גרוע שקרה לי שנפלתי בפייפלין שוהיתי בתוך המים דקה שלמה והיתיי על סף החמצן שהייה לי. הדבר המפחיד ביותר שהיה לי זה שיום אחד אני יושב על הגלשןמחכה להתקפה ופתאום יוצא איזה ראש ענקי מהמים ולקח אויר במקה אחת ויורד חזרה למים. התברר לי מהר מאד שהיה מדובר בצב ים,אבל העובדה שאתה לא מוכן לזה ועוד בגודל הזה זה ממש מפחיד. הדבר הכי מוזר שקרה לי ( לא מצאתי אז כנראה שעדיין לא קרה לי ). הכי מטורף גלשתי במנחת בחיפה בים של 3מטר ויותר גלים מטורפים.הטירוף היה בסכנה של הגלים שם.

ILANA360

New member
אעלק חח

חחחחחחחחחחחחח שרון זה רק אתה מוצא צבי ים שאתה גולש חחחחחחח הרג אותייי...

קרנו

New member
גרוע / מפחיד / מוזר

גרוע - לפני שלוש שנים בערך בים ממש גבוה בחורף החלטתי שאני כן רוצה להכנס למרות שאף אחד לא היה במים , אז הלכתי למרינה בהרצליה וקפצתי מהסלעים אממממה לא קפצתי בתזמון טוב ואיך שנחתתי והתחלתי לחתור בא גל והעיף אותי על הסלעים למזלי לא קרה לי כלום עפתי על הגלשן שנשבר ב ארבע מקומות :) . מפחיד - גלשתי בחו"ל ובלי לשים לב נסחפתי קצת יותר מדי לעומק ואיך שאני מתחיל לחתור למטה נכנסתי לזרם שלקח אוי במהירות מטורפת עוד יותר עמוק וכשאני אומר עמוק אני מתכוון עמוק , הייתי כ"כ רחוק שלא ראיתי את האנשים בחוף , למזלי אותו הזרם החזיר אותי לחוף בצד השני של המפרץ . מוזר - זה לא משהו זה מישהו , גלשתי בחו"ל ליד איזה יפני שלא הפסיק לדבר אל עצמו ובצעקות של קיייאה וכו' הבן אדם חשב שהוא בסרט של ואן דם ותבינו לא היה אף אחד במים חוץ משנינו .

סחתיין.....

שנים אני חולם על המנחת או אולי על השובר-גלים של החוף השקט בסערות האלה בחורף שיש גל ענק ומושלם, יותר טוב ממה שיש בחו"ל. הבעיה היחידה שזה איזור ממש סוער ושגולשים על הגל לכיוון אמצע מפרץ חיפה לעומק!!! איך יצאת משם???? ואגב , אל תצחקו עליו כי גם לי קרה פעמיים מקרה דומה עם צב ים גדול. מול בת-גלים יש כנראה איזה צב שאוהב להפחיד בני אדם.

למעלה