שמעוווו

שמעוווו../images/Emo14.gif

אנייי בת דודה של נוי קדוש
והכינוי שלה הוא "מתוקה כמוני לא תמצאו". היא ביקשה שאני אגיד לאושרי סיסו שיעשה לה ילד
. זהו.וסליחה שלא שירשרתי

סלייחחהההה?

לא אנחנו לא סולחות! הרגע הסברתי בשרשור שלי מה עושים אבל את בשלך פותחת הודעות חדשות! גם ככה הפורום שלנו קורס! זה לא מעניין אותנו שהיא רוצה שאושרי סיסו יעשה לה ילד! שתגיד לו באיסי או מש'ו פה זה לא צ'אט.

וואי,אני ממש מצטערת.../images/Emo14.gif

לא שמתי לב להודעה ואני חדשה ולא כ"כ מבינה. אני ממש מצטערת

רוצי מהר להקרוא"מדריך למשתמש.."

ואז תביני הכל. וסליחה שהתנפלתי ככה זה לא היה בסדר מצידי גם.

KiSs KiSs KiSs

New member
כעע..והפורום קורס בגלל הבדודה שלךך

תגידי לה שתפסיק טוףף?! זה נמאסססס!!!! כל 2 שניות היא פותחת שירשוררר!! בא לי להעיף לה בוקסס!! נשבעת לכםם!!!!!

האמת ש...../images/Emo14.gif

היא קצת סתומה.אין לה בעיות או משהו,אבל היא פאקצה כזאת,סנובית
. אני לא מתה עליה,אבל משפחה לא בחורים,נכון?

לא,אני לא נוי המעפנה הזאת../images/Emo14.gif

ולמה ישר מעפנה? אני חדשה בפורום,לא ידעתי שצריך לנצל"ש.למה את מגזימה?

litalg06

New member
אתם פשוט לא מבינים.

אני הגעתי למצב שאני בוכה. מכל הילדים שנכנסים ופותחים שירשורים. תלמדו לא להגיב! אם מתעלמים מהילדים האלה הם מ=ת=ח=ר=פ=נ=י=ם והולכים! אני אף פעם לא מגיבה להודעות כאלו. ואני לא אומרת לאף אחד לקחת ממני דוגמא. הילדים שנכנסים לכאן פשוט מסכסכים ומתחילים ריבים ואתם פשוט צריכים לשמוע איזה מילים יוצאות לכם מהפה! פשוט תתעלמו, אל תתייחסו! זה יעזור לכולנו! אוצים להוציא את העצבים על אותו בנאדם?! לא פה.. טוב יפים שלי?! אני לא רוצה להגיע שוב למצב של בכי בגלל דבר כזה... תשתדלו... בשבילי, טוב?! אוהבת המונהמון! הכי שבעולם! ליטלי...

בכית [?!]

עד כדי כך יפה שלי? בתכלס את צודקת אבל זה קשה להתעלם מהם הם קרציותתת!!!

litalg06

New member
עובדה שאני מצליחה ויש לי פה גדול!

אז תעשו מאמץ! כי אני בכיתי! כן אני אשכרה בכיתי

בובייייי התגעגתיי אלייך יאפה שליי

אני חולההההההההה =[=[ מתהה!כולי רועדת ואני עים סוודרים ושמכה! וכואב לי רצח הראש! הכי התגעגעתי אלייך בובייי אוהבבתת אותךך

litalg06

New member
שריניייי תדבריי איתיי דחוףףף!!!

בבקשההה תתחבריי אניי חייבת חייבת חייבתץ לדבר איתךך!! אהה וצתרגישי טוב מושלמתת שליי אחותיי אניי מתגעגעתתתת

למעלה