שמנמן בלי מגבר

אתני

New member
שמנמן בלי מגבר

שלום,
אני מנגן על מספר כלים ביחד בהופעות, בין השאר גם על גיטרה חשמלית. (על אף שזה לא הכלי הטבעי והראשון שלי)
היות ומסורבל לי , וכבר כבד לי לסחוב מגבר 3 פעמים בשבוע בערך, אני מעוניין להופיע (וגם להקליט) בלי מגבר.

אני מנגן לרוב על gibson 335 ועל jolana tornado (שזו גיטרה סובייטית פסיכית וכייפית).
מנגן כמעט רק מוסיקה המכונה כאן "ים תיכונית" (ולא, לא נדון בזה פה), אך חוטא לפעמים גם באובר דרייב ...

שואל: האם יש איזה פדל (לא line 6 ) שיהיה בסוף השרשור שיכול להחליף לי את השמנמנות של המגבר ללא כל ייסורי מצפון ... ?

(קורא בפורום זמן רב, כתיבה ראשונה)
(evilpizza אני קורא ברצינות כל מה שאתה כותב, אשמח אם תוכל להתייחס - תודה)

רונסולD

New member
אני מאמין שכל מולטי אפקט עם מדמה מגברים

יוכל לעשות את העבודה.
בין אם אלה הפודים או הבוסים, או הפודHD היקרים יותר, כולם יעשו את העבודה וזה עניין של טעם.

arch23

New member
צריך יותר פירוט של הדרישות

יש כל מיני פדאלים מתאימים אבל קשה להמליץ בלי לדעת יותר מה אה צריך - אפקטים מעבר לאובר דרייב? דימוי Cabinet? אתה מתחבר ישר למערכת? אתה צריך להחליף בין מספר סאונדים?

EvilPizza

New member
וואו כתבתי תגובה ארוכה ותפוז קרס -_-'

ברשותך אקצר

יש בתכלס 4 אופציות רלוונטיות בשוק (מהטובה והיקרה ביותר לזולה והכי פחות נוחה)
0. במידה וקיימת בוקסא לגיטרה במקומות בהם אתה מופיע האופציה הכי טובה היא מודלר + פאוור אמפ מנורות\טרנזיסטורי. תוכל לבצע שני שרשורים:
חשמלית -> מודלר -> פאוור אמפ -> בוקסא
אקוסטויות וכו -> מודלר -> PA
1. במידה ולא קיימת בוקסא במקום, האופציה השנייה הכי טובה היא מכשיר שהוא ממש בשורה דתית בעולם של פרה אמפים דיגיטליים וזה האקס אפקטס, שכבודו מונח במקומו אך גם המחיר שלו :)... מדובר במודלר הכי מגוון והכי מציאותי שקיים בשוק ושמעתי סורסים וחוות דעת מקצועיות שאני סומך עליהן על המכשיר הזה שכמעט גרמו לי לשבור את החשבון בנק ולקנות אחד. השרשור יהיה כזה:
גיטרות\בוזוקי => Axe Fx2 => לPA
כשמהאקס אפקטס יוצא כבל מידי לפדאל בורד שליטה
יתרונות:
* דימוי מגברים ברמה הכי גבוהה שמוכרת היום
* קומפטבילי עם כלים אקוסטיים
* דימוי אפקטים מדהים
חסרונות:
* עולה 2600$

2) Avid Eleven rack - מוכר בסצינה בתור האח הפחות אטרקטיבי של האקס אפקטס.
יתרונות :
* עולה פחוות מחצי מהאלבן וניתן להשיג אותו מאיביי ב1500$ עם פרוטולז 10
* עדיין אחלה של מחיר, פחות מהאקס אבל בשביל המחיר שלו הוא מתחרה צמוד
* קומפטבילי עם כלים אקוסטיים
חסרונות:
* AVID נטשו את הפיתוח שלו לאחר שמכרו את אם אודיו ודיגידיזיין והפיתוח העתידי שלו בספק

pril

New member
יותר משורה = notepad

Eleven Rack 1500$?! חדש עם expansion pack עולה 700$. ואיזה פיתוח? המוצר קיים, הוא עושה מה שהוא עושה, מה רע?

EvilPizza

New member
הכי זול שראיתי עם PT10 אחרי משלוח ומס

היה 1500$

פיתוח מהבחינה שפרקטל אודיו מעלים עדכונים שוטפים ותומכים בחומרה שלהם, זה מתבטא בעוד דגימות סאונד, אפקטים\מגברים וגם תיקון תקלות קיימות. אביד פשוט לא ?

pril

New member
מס/משלוח זו כבר שאלה נפרדת

אבל אז גם AxeFx הוא לא 2200$.

עדכונים זה נחמד, אבל רוב היצרנים לא עושים את זה הרבה חוץ מתיקון בעיות קטנות. חוץ מ-Fractal נראה שזה בעיקר Line 6, וגם הם הרבה פחות. KPA גם מתעדכן, אבל זה מוצר חדש אז קשה להגיד מה יהיה בטווח הארוך יותר.

למעלה