שמנים

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שמנים

באילו שמנים אתם מטפלים? אתם מרכיבים בעצמכם תערובות שמנים? בשביל ללמוד תערובות שמנים צריך לקחת קורס בארומתרפיה? אשמח לכל מידע על שמנים שיש לכם להציע
תודה

מקוםבלב

New member
שמנים

שלום לך, השאלה שלך היא שאלה מאוד כללית ולא מובנת. האם את מתכוונת לאיזה סוגי שמנים או לאיזו חברה שייכים השמנים בהם אתם מטפלים. בכל מקרה כדאי ורצוי לקחת קורס בארומתרפיה מכיוון שמדובר בחומרים שבמיננים מסוימים יכולים להיות רעילים . כמו כן יש קבוצות מסוימות של מחלות ואוכלוסיות מסוימות שאינן יכולות לקבל טיפול בשמנים. לכל פתולוגיה פיזית או נפשית יש את השמן המתאים לה. כמו כן יש לדעת את מינוני הריכוז הנחוצים. לסיום , זהו תחום שרצוי ללמוד אותו לפני שמתחילים לעבוד בו. שיהיה לך בהצלחה

LCA

New member
לא התכוונתי

לחברה מסויימת אלא לתערובות שמנים שמשתמשים בטיפולים.

csh018

New member
שמנים

הייתי ממליץ על שמן בסיס שקדים,ולזה להוסיף לבנדר. בד"כ אין רגישות לשמנים אלו והמירקם של השקדים נעים וקל לעבודה. אישית אני מבצע תרכובות בהתאם לבעייה או המטרה של הטיפול.אך זאת לאחר שלמדתי ארומוטרפיה. לגבי המלצות במסרים. שלומי

avorly

New member
LCA,

בהחלט חשוב לקחת קורס ארומתרפיה לפני התעסקות עם שמנים, בדיוק כמו שלא הייתי ממליצה לעבוד עם פרחי באך ללא לקיחת הקורס המתאים. לגבי תערובות שמנים- בהחלט רצוי להוסיף לבנדר לתערובות השונות, בגלל האיכויות שלו. גם אני נוהגת לעשות תערובת מתאימה לאותו טיפול, ואם נשאר שמן מהטיפול- מעבירה אותו לבקבוק קטן ונותנת למטופל כמתנה.

למעלה