שמנים מומלצים.....

שמנים מומלצים.....

מה המצב שוכני הפורום העליזים!!!!! קודם רציתי לאחל לכם שנה טובה! ובהצלחה! ושהשנה הזו תביא רק חדשות טובות, גם בעמותה! וגם במישור האישי, לכל אחד ואחת מכם! ועכשיו לעיינינו, איזה שמנים מומלצים יש בשוק? אני חייבת שמן טוב, נתקענו בלי שמן ואנחנו לא רוצים להכניס זבל לאופנוע מישהו יכול להמליץ לנו עבור שמן טוב לDT. (לנו אני מתכוונת לי ולבן דוד שלי).

Mtntz

New member
אני משתמש ב....

silkolene 100% סינטטי שמיועד לאופנועי 2 פע´ מבחינת התאמה הוא מצויין עבור הדיטי אך מעט יקר... במחיר רגיל בחנויות עומד על 69ש"ח לליטר!!! כמובן יש מבחר שמנים עם איכויות שונות יותר טובים מזה וכמובן יש גם בשפע פחות טובים... אני מקפיד על שמן טוב ורצוי שגם אתם... אצלי יש מעין "אמונה טפלה" כזאת שלדעתי לא כדאי לשחק עם שמנים יותר מידי פשוט למצוא אחד טוב להשאר איתו.... למרות שבמנועי השתי פע´ הוא פשוט הולך עם הדלק אך בכל זאת.....

תודה רבה לך......./images/Emo171.gif

הבעיה הייתה שבן דוד שלי, נסע עם האופנוע בלי שמן במשך שלושה ימים וכמעט שרף את המנוע... וכל זה היה כי הוא היה עצלן מכדי ללכת לאיזה תחנת דלק ולקנות שמן או לאיזה מוסך. לצערי אתמול הלכתי איתו וקנינו שמן חרא לבנתיים ושמתי לו רק חמישית מהכמות הרגילה, כדי שהוא ילך לקנות שמן טוב הוא יוכל להכניס כמות מלאה של שמן טוב, ולא של שמן חרא. בכל אופן תודה רבה לך! שלך בת בת.

למעלה