שמנים ותינוקות

אדומה2

New member
שמנים ותינוקות

אוקיי, זה מתחיל: לשחר שלנו אף סתום, לדעתי האישית יותר מיובש של החימומים מכל דבר אחר. קנינו אתמול, לאחר ביקור אצל רופאה, מכשיר לאדים קרים, ומי מלח לנחיריים (שאכן מקל עליו), אבל זה לא סוגר את העניין לחלוטין (אלא אם כן צריך לתת לזה עוד קצת זמן)..... חשבתי על שמן אקליפטוס, אבל אני לא יודעת אם אפשר להשתמש בשמנים על תינוקות בגיל שלושה שבועות- עוד 3 ימים ארבעה שבועות. מישהו יודע? חשבתי אקליפטוס- איזו טיפה שתיים על השמיכה, או על המגן ראש או במבער בחדר. או אפילו עלי אקליפטוס מורתחים במים. מישהו יכול לעזור? ואם יש עוד רעיונות, אשמח לשמוע.

0 אור 0

New member
שמנים ותינוקות

ככלל, לא מומלץ להשתמש בשמנים אתריים לתינוקות רכים. בפרט האקליפטוס הרגיל לא מומלץ - ויש שמנים חלופיים שניתן להשתמש בהם ואכן אפשר גם להשתמש בעלי אקליפטוס מורתחים במים. מציעה שתיכנסי לפורום שמנים וצמחי מרפא, היו שם המון שרשורים על הנושא - תוכלי לקרוא את כל ההמלצות והתשובות לגבי שמנים שכן מותרים.

שמש א

New member
מה שעשיתי

עם הנזלת של בבחורצ'יק שלנו זה 2 טיפות שמן אקלפיטוס בתוך המכשיר אדים. אבל הכי עזר ששמתי בצל חתוך ליד הראש שלו...

אדומה2

New member
תודה לשתיכן- שמש:

בצל רגיל ולחתוך גס? זה לא עלול לגרום לו לדמעות? אשמח להוראות הפעלה, כולל באיזה מרחק לשים לו מהראש. תודה!

שמש א

New member
שווה את ה ../images/Emo7.gif

מהתבוננות שלי, העיניים היו אולי מעט מבריקות, אבל האף התחיל לנזול, ובר התחיל לנשום לרווחה. חתוך גס זה מצויין, א"כ ישר לסלט. שמתי בתוך קערה, בערך 20-30 ס"מ מהראש שלו. תרגישו טוב

0 אור 0

New member
ככלל

אל תעשי לתינוקך מה שלא חביב עליך, אם את מהאנשים שממש סובלים מבצל, לא הייתי ממליצה לעשות זאת גם לתינוקך, ואם את לא מהסובלים ואת רוצה לנסות את הטיפ - פשוט תשימי לב ותראי אם הוא סובל, ואם כן - מיד להרחיק ולשטוף עיניים. גם אני וגם אחת הבנות שלי מהזן שאם מישהו בבית חותך בצל, אני מתחילה לבכות (ברור שעל זה שאני אחתוך אין מה לדבר), והסבל הוא מאד גדול למי שרגיש. אז צריך לשים לב במיוחד לתינוק שלא יודע לדבר. מצד שני, אני די בטוחה שממילא אתן עושות זאת ולגבי כל דבר - אז פשוט קצת יותר באופן מיוחד לגבי דברים מהסוג הזה.

רק לידיעה

אם לתינוק יש נטייה... יכול להיות שבעקבות הבצל הוא יקבל אסטמה, אפילו לאחר מספר שבועות. בהצלחה שלומי.

tookmy

New member
לא אקליפטוס

בגיל כזה קטנטן. אקליפטוס אפשר מגיל שנה. בגיל כמה חודשים שמתי אקליפטוס לימוני על השמיכה, שהוא יותר עדין, אבל לא יודעת אם הייתי מנסה אותו בגיל כמה שבועות. מי מלח מדי פעם נראה לי בסדר בגיל הזה וזה גם מה שעשיתי בעצמי גם בגיל הזה.

למעלה