הובנת מעולה כבר בפעם הראשונה

אך
עדין יש לי בעיה עם הקביעה והחלוקה הנחרצת שלך. מהספרות , מההיגיון ומהנסיון - לא משנה אם את מריחה שמן שמנודף בחלל החדר באמצעות מבער, או מריחה אותו כי כרגע מעסים אותך בתערובת שמכילה אותו. ההשפעה על המוח היא זהה לגמרי. וכמו בכל שמן ודבר בחיים יש שגיבו על ריח כזה או אחר בצורה כזו או אחרת. ברור למה באמבטיה אסור, לא ברור למה בהדפה כי אנחנו מדברין כל הזמן על ריח, וריח זה ריח זה ריח. הרבה" זה תמיד יחסי, ו"הרבה" זה תמיד לא טוב, ולמה לשים שמן במינונים גבוהים, יש מינונים מתאימים לכל מטרה ולכל שמן? לא? אפילו שמן לבנדר במינונים גבוהים יכול להציק מבחינת הריח. ואם כבר בשמן ביטר אורנג' עסקינן, אז נידוף במבער זו אחת הדרכים הטובות והמתאימות יותר להשיג תוצאות באמצעותו. " 2-4 טיפות ביטר אורנג במבער זו כמות סבירה שמנסיוני טרם ראיתי תגובת אנטי קיצונית אליה. ההפך הוא מרגיע, ומשכין שלום והבנה בין המריחים אותו, מלמד לסלוח, מלמד להקשיב ולא רק להשמיע . בעקבות לימודיי המלצתי לידיד עו"ד שעוסק באישות לשים את השמן במבער במשרדו והתגובות עליו היו חיוביות ביותר, לכן קצת מוזרה לי הדוגמא הזו דוקא. האם את מדברת על סמך נסיון? או שככה למדתם? מה היו התגובות? ואת יודעת שגם תגובות אנטי חריפות של דחיה של ריח כזה או אחר יכולות הרבה פעמים ללמד אותנן על מצבו הפיזי והנפשי של המתנגד לריח. מצטערת אך אני לא מסכימה אתך מבחינה עקרונית שיש שמנים שטוב למרוח אותם אבל אל טוב לנדף אותם כי ההשפעת הריח בשני המקרים שונה.