שמנה זה רע??

gallish

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

מצרפת לך קישור לשרשור תמונות החתונה שלי, כמו שאת יכולה לראות אני הרבה יותר ממידה 44-46... תהני
ובהצלחה

ytse

New member
לא נכון

דבר ראשון מ-ד-ה-י-מ-ה דבר שני את לא נראת יותר מ46 בחיי ממש יפה

gallish

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ותאמיני לי שאני יותר... הרבה יותר... שמעת על נפלאות המחוך

ytse

New member
כן בטח

את יודעת מה אני הכי לא רוצה, למרות שבאמת לא כזה מפריע לי להיות שמנה אני רוצה שהשמלה לא תשמין אותי , שהיא תיהיה הכי יפה בעולםפ.... איפה תפרת אותה..?

gallish

New member
אצל גלית קורנר בדיזנגוף

לא זול אבל שווה
את יכולה לקבל המון מידע ועוד דוגמאות לשמלות בפורום חתונות - ממליצה בחום

jovistar

New member
תמונות מקסימות

שניכם נראים נהדר והתמונות במגלשה הרגו אותי מצחוק! מקסים!

../images/Emo49.gifכלה שמנה זה לא רע, הכל

תלוי באיך שאת מרגישה - אני אישית לא אהיה מסוגלת להינשא במשקל שלי כיום. סתם פאק כזה.

ytse

New member
תראי

אני שמנה, אבל אני לא חושבת שאני שמנה ממש זאת אומרת זה נסבל כזה, אני מקווה שהשמלה טטשטש ויהיה בסדר למה מה הבעיה עם המשקל שלך?

ytse

New member
סלחי לי

אבל אני לא מבינה כל כךך למה את מתכוונת פרטי

כלה שמנה ../images/Emo9.gif

עוד 3 שבועות בדיוק אהיה כלה בפעם השניה שמנה
מלח שום בצל שלא ארד גרם כי צריך תיקונים בשימלה. אנשים לא מצפים לראות אתך רזה אלא יפה. אל תנסי להשתנות רק בגלל היותך שמנה גם לך מותר ורצוי להיות כלה . יש שפע של ביגוד, לנשים בגודל שלנו. שזו תנהיה הדאגה היחידה שלך. גם כאן בפורום הזה יש לא מעט שירשורים וסיפורים אישיים גם שלי וגם בפורום חתונות בתוספת תמונות. בהצלחה

ytse

New member
תודה

אני לא מוכנה להתפשר, אני רוצה שמלה מסויימת זה לא אומר שאני הולכת לרדת בגללה במשקל , הראתי לתופרת היא אמרה שהיא יכולה לעשות אותה למידה שלי והיא אמרה שהגיזרה יכולה מאוד להחמיא לי מה את אומרת... צירפתי תמונה, השמלה הימנית.... אבל אני לא רוצה את השרוולים

למעלה