שמנה וסלתה

Tom Kapinos

New member
שמנה וסלתה

שלום, אני בן 23. לאחרונה אני מצאתי את עצמי מתחבר בקליק מטורף לבחורה מהעבודה שלי. יש לנו מלא נושאים משותפים, היא מוצאת חן בעיניי, אני בעיניה והכל נפלא חוץ מבעיה אחת. היא שמנה. לא מלאה, לא עגלגלה, אלא שמנה. היא יפה אגב. בוא נגיד שאם היא הייתה רזה כבר מזמן הייתי מציע לה לצאת ואולי היה קורה משהו, אבל מימדיה עוצרים בעדי לעשות צעד. זה לא שאני דון חואן או דודי בלסר, אבל זה בעייתי. נכון שאני נשמע כמו חזיר אבל אני מניח שרבים היו נוהגים כמוני קרי: לא עושים דבר וחצי דבר כדי לגרום לקשר להתפתח. האם זה שהיא שמנה צריך להרתיע אותי? כי ביננו זה ממש לא נוח, ולא מדובר על הקטע של מה אחרים יגידו. במשפחה שלי יש שמנים וכו', אבל היא בגילי ולא צריכה להראות כך, אולי בעוד 20, 30 שנה. מה עושים?

elena20

New member
הולכים לשחוט אותך עכשיו פה על האמירות

האלה על שמנות, ויהיו המון יפי נפש שיגידו שזה לא משנה העיקר האופי, דעתי? אם זה מה שאתה חושב עליה על ההתחלה וזה כבר מעכשיו מרתיע אותך, אל תיכנס לזה! כי זה ימשיך להרתיע ולהפריע לך... ואגב "בגילי, היא לא צריכה להראות ככה" אני מניחה שזה לא ממש נתון לשליטתה....יש אנשים שיש להם בעיות השמנה.

לדעתי

אם אתה לא רואה את עצמך בקטע אינטימי איתה - תוותר. אין מה לעשות,אם אתה לא נמשך אליה פיזית אז זה סתם יפגע בה בסופו של דבר, אז פשוט לט איט גו... אם היא כלכך נחמדה פשוט תתיידד איתה... צא איתה לסרט באפלטוניות...לא מזיק.

דעתי גם

שאם אתה יודע מראש שאתה לא תגיע איתה למצב אינטימי תוותר על להיקשר אליה ריגשית ולנסות בכוח זוגיות. כי לצערנו או אולי דווקא לשמחתנו בקשר זוגי תמיד מעורב גם קטעים מיניים יותר. אבל היי אם יש לכם נושאים משותפים והיא נחמדה והכל... לא שמעת על ידידות? למה שלא תאמץ לך ידידה חדשה - והיא בטוח תהיה הידידה הטובה שלך.

s o b a t e l i

New member
לדעתי

אם היא יפה ומצחיק לך איתה לך על זה מה אכפת לך מה יגידו?!יש מצב שתרגיש פיספוס אדיר אם לא תלך על זה מצד שני כמו שנאמר פה אם אתה לא רואה אותך איתה בקטע אינטימי ולא נוח לך עם זה שהיא שמנה וותר...

sugar lips16

New member
איזה שטויות!

מי אתה שתחליט איך היא צריכה להיראות?! היא נראת כמו שהיא נראת כי ככה היא רוצה להיראות וככה נוח לה כנראה להיראות.. אם היא הייתה רוצה לשנות את זה היא הייתה עושה את זה.. בכל אופן עדיף שתניח לה, כל מה שיצא מקשר כל שהוא בנייכם זה שתפגע בה (כמובן שלא בכוונה) ומשם זה יגרר לפרידה או לדיאטה שתכריח אותה חלילה לעשות...

ס א ט י ן

New member
למה שטויות?

הוא לא רוצה להחליט בשבילה איך להראות, אבל העובדה שהיא שמנה דוחה אותו במובן מסויים- משמע- הוא לא נמשך אליה ממש... וכפי שכבר ברור לכולנו- משיכה זה דבר חשוב בקשר רומנטי:/ גם אני חושבת שעדיף שיניח לה....

זכוכיות

New member
אף אחד לא מכריח אותו לצאת איתה

נראה לי שהיא התכוונה למשפט "והיא לא צריכה להיראות כך", והיא צודקת. היא לא שאלה לדעתו, והוא לא זה שיקבע איך יראו האנשים שאיתם הוא עובד.

Svetik In Love

New member
יכול להיות

שאתה מפספס קשר אדיר בגלל ה"שומנים" שלה... אבל מצד שני אם היא מביאה אותך לתחושות של "גועל" אז לא נראה לי שיצא מזה משהו טוב אם תהיו ביחד... פשוט תחשוב אם אתה רוצה להיות איתה או לא.

נראה לי שכבר החלטת, לא?

"נגיד שאם היא הייתה רזה כבר מזמן הייתי מציע לה לצאת ואולי היה קורה משהו, אבל מימדיה עוצרים בעדי לעשות צעד". כנראה שזה כן מפריע לך וזה לגיטימי לגמרי, למרות שאתה טוען שיש כן משיכה מסוימת ושהיא יפה בעיניך, אבל רק העובדה שהיא שמנה מפריעה לך. האם זה מפריע לך בהקשר של משיכה או של "מה יגידו האחרים"?

exterior

New member
אוי, ויי, מקרה בסגנון הזה מוכר לי.

חבר שלי חבר שלי מאוהב אוהב ומטורף על ידידה שלו, והם שוכבים יחד ומבלים יחד אצלו או אצלה. היא רוצה להיות איתו. הוא לעולם לא יסכים (מה שהיה עד עכשיו בכ"א, וזה נמשך כבר מעל שנה אאל"ט) כי היא שמנה! הוא חושש מ"מה יגידו ה- guys". רק חבר שלי יודע על זה והוא דווקא מעודד ומפרגן, אבל לחבר שלו אין אומץ להגיד לחברים אחרים שלו שהוא שוכב/מתעסק/מחבב אותה. ותוך כדי זה שהוא מטורף עליה (ולא מודה בזה!!!!), הוא יוצא לדייטים עם בחורות אחרות, אבל משום מה זה אף פעם לא מצליח! קיצר - אם אתה חושש מתג' הסביבה, אז אתה טמבל. תוותר על האושר שלך בגלל זה? וחוץ מזה, זה שהיא שמנה עכשיו זה לא אומר שזה for life.

צומיש

New member
אומנם אני

לא שמנה, אבל גיסתי הייתה עוד 20 ק"ג ורזתה והאקס לשי גם רזה 20 ק"ג ככה שזה לא FOREVER ואם טוב לך והיא עושה לך חם ב
לך על זה , מי יודע מה יקרה.. ושים ז' על כל העולם

גבי 2007

New member
כגודל האהבה כך גודל הויתור

יש לי חבר שהצליח לגרום לחברה שלו להפטר מעודפי השומן שלה ולהחליף את המלתחה שלה בכמה מידות, אבל יש להדגיש שהכמיהה לקשר בא ממנה, לדעתי אנשים יעשו הכל כדי להשיג את בחיר ליבם כולל הפסקת עישון ומעבר דירה. הכל תלוי כמובן בעומק האהבה!

למעלה