שמן שמן שמן

thedarkslide

New member
שמן שמן שמן

צריך להחליף שמן לבהמה lc4 640 ופעם אחרונה שעשיתי לו טיפול קניתי מאופרוד שמן אבל יצא יקר מידי ואני רוכב על האופנוע ביום יום ככה שאני צריך החלפות שמן תכופות יש לכם המלצות לסוג שמן ואולי אפילו מאיפה ליקנות באזור ת"א חג שמח

thedarkslide

New member
DR יקר קראתי את המאמר בפולגז

והבנתי מה אומרים התקנים אבל מה יהיה טוב לבהמה? מניסיונך ושאר החברה שחיו עם הקטום הגדול לקנות פשוט שמן 10-40 חצי סינטטי בדירוג של SJ ומטה? תודה

SMחן

New member
אם תרצה סינטטי מלא של אגי'פ 10-60

אפשר לסדר במחיר נוח מאוד...

Super Max

New member
"ואני רוכב על האופנוע

ביום יום ככה שאני צריך החלפות שמן תכופות" כמה זה "תכוף" אצלך? SM

thedarkslide

New member
בממוצע כול חודש וחצי

ולפעמים פחות תלוי במה האופנוע עבר

Dr XR

New member
לפי ספר הרכב של ה-LC4:

15W50 ק.ט.מ ממליצים על שמן סינטטי מלא בלבד, אבל כל חצי סינטטי יעשה עבודה מספיק טובה.

thedarkslide

New member
שמן בסמיכות אחרת כמו 10W40

יתאים או שעדיף להשאר בהמלצת היצרן שמנים בסמיכות 15W50 פחות נפוצים מצאתי את ה valvoline 15W 50 חצי סינטטי ב 60ש"ח ל 2 ליטר אבל שמני 10W40 יש יותר אופציות

SMחן

New member
את הולווליין אני יכול לקנות ב90 ש"ח

ל 4 ליטר...15-50 חצי סינטטי.

45degrees

New member
אני מאמין ב ARAL, כבר שנים יש

לי ממנו רק תוצאות מעולות בכל המנועים והאופנועים שבהם בדקתי אותו (התחלתי להשתמש בו ב 1993 !!!!!1) סינטטי מלא הכי טוב אבל אם אתה מחליף בתדירות גבוהה מהמומלץ על ידי KTM (נניח כל 3000 קילומטר) אפשר גם חצי סינטטי. יש כאלה שטוענים שאני מגזים לכיוון האיכות של השמן אך אתה יודע מה אומרים: "שמן למנוע זה כמו דם לבנאדם" - תמיד עדיף הכיטוב.

enigo

New member
בהנחה שהוא דומה מספיק ל-620

אזי 10-40 עושה עבודה לא רעה, וחצי סינטטי מחזיק מעמד 5,000 ק"מ של רכיבות כביש שפויות בלי בעיות, ממש כואב הלב כששופכים שמן שמרגיש כמעט חדש לחבית המחזור (וכן, אני יודע שמראה עיניים ותחושת אצבעות הן לא ממש תחליף ראוי למעבדה כימית).

למעלה