שמן עץ התה וכלבים

נוף25

New member
שמן עץ התה וכלבים

לאחר שאלות רבות בפורומים שונים אני מנסה את מזלי כאן... לכלב שלי יש בעיות עור הנובעות מאלרגיה לפרעושים כל טיפול וטרינרי אחר לא עוזר רק שמפו שמן עץ התה. נותרו לו פצעים על הרגליים והייתי מעוניינת לטפל בו באופן ישיר עם שמן עץ התה אבל אני לא יודעת מה המינונים ועם מה למהול וכו'... הכלב שלי גם אפילפטי ולכן אינני יכולה להשתמש ברוזמרין. בתודה על כל תשובה. חג שמייח נופר

היי אני מציעה לך טיפול אחר

שמן אתרי ילנג ילנג וקינמון מאוד טוב לטיפול בבעיות של פטריות ואקזמה בעור כמובן על בסיס שמן זית או שקדים אני מעדיפה זית כי לזית יש תכונות פטריותי . למה ילנג ילנג וקינמון ולא עץ התה? שמן ילנג ילנג עוזר בהקלה על התקפי האפילפסיה ואם הכלב ישתמש בטיפול הנ"ל יתכן כי תעכבחי לו את ההתקף ואם הוא בכל זאת יקבל התקף השמן יכול להקל עליו במהלך ההתקף. הקינמון גם מחזק את הסביבה של העור והאפקט הטיפול בין שניהם מדהים על בקבוק 10ccשל שמן נשא תשימי 10טיפות ילנג ילנג ו5 טיפות קינמון בהצלחה אשמח לשמוע תגובות

נוף25

New member
נשמע טוב אבל שאלה אחת...

שמן נשא? אני מצטערת על הבורות
אבל חדש לי כל אזור השמנים.... אני מניחה שהתכוונת להוסיף את טיפות הילנג ילנג עם הקינמון על גביי השמן זית...או שאני טועה... תודה על העזרה

ebony

New member
בגלל שהכלב אפילפטי

הייתי מציאה להתייעץ עם מטפל מוסמך שמתעסק עם בעלי חיים. שמן קינמון הוא שמן חריף יחסית ולא נראה לי שמתאים לכלבים. ו15 טיפות על 10 CC זה יותר מידי ביחוד כשכשמטפלים בבעלי חיים משתמשים במינונים של תינוקות שזה טיפה על כל 3 CC שמן. יש להוועץ בבעל מקצוע בעיניין ולא על גבי הפורום.

למעלה