שמן על הדיסק

שמן על הדיסק

כן, אני יודע שאסור ששמן יגע בדיסק, רק שאתמול, כששימנתי, פתאום באה לה (כנראה) רוח פתאומית, העיפה טיפות של שמן על הדיסק ופסקה לה, אני, שלא שמתי לב (זה היה משב רוחב מקומי מאוד) רכבתי לי להנאתי וכשניסיתי לעצור הרגשתי שהמעצור האחורי עוצר, רק פחות, שאין לי ממש מודולציה אלא רק נעילה. זה אומר שצריך להחליף רפידות? דיסקים? אופניים? או סתם להרגע ולנשום עמוק?

amirgal

New member
פה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=380&a=23371&c=2717&sc=0&ssc=0

team ns

New member
במצב כזה הכי טוב זה להחליף רפידות..

קורה המון אבל לשרוף ולחמם זה עוזר בדיוק לרכיבה אחת אחרי זה הרפידה פשוט מתפוררת. בקשר לדיסק לנקות אותו עם אציטון או חומר לברקסים ולנקות טוב טוב.

ל נ ד

New member
אציטון? מתפוררות?

מאיפה זה? איך הגעתה לזה שהן מתפוררות.. הן אמורות לעמוד בטמפ' של השריפה כמו שהן עומדות בעצירה ממושכת וחזקה.. ואציטון לא רצוי כי יש לו כל מיני חומרים שמוסיפים לו עדיף אלכוהול מרוכז מאוד

מה שתעשה זה...

לפרק את הגלגל, לנקות את הרוטור טוב טוב עם אלכוהול. אחרי זה לפרק את הרפידות, לשים אותם בכוס עם קצת אלכוהול ולשרוף אותם, זה הכול. עניין של 5 דקות.

team ns

New member
השריפה הזאת לי לא עזרה בכלל

מה שקרה שאחרי רכיבה הרפידה פשוט התפרקה....

Shay1003

New member
תנקה את הדיסק עם בנזין

תכניס תדיסק לתוך קערה שטוחה עם בנזין לאיזה 2 או 3דק' ואחרי זה תנגב תדיסק טוב טוב עם מגבת נקיה ויבשה וזהו !!

למעלה